Buitenreclame

Image Building is de landelijke specialist in tijdelijke buitenreclame. Wij ontwikkelen, produceren, vervoeren, plaatsen en verwijderen al onze reclametoepassingen en reclameborden voor buiten in eigen beheer. Of jouw organisatie nou in Utrecht, Den Haag of Amsterdam is gevestigd. Van Leeuwarden tot Maastricht en van Vlissingen tot Enschede, wij werken door heel Nederland én daarbuiten.

Onze producten zijn ontwikkeld met als doel om tijdelijke reclame uit te dragen. En dat is niet voor niets: wij zijn ervan overtuigd dat veranderingen in het straatbeeld opvallen. Daarom adviseren we altijd om een beeld tijdens een campagne of project met enige regelmaat te verwisselen. Immers, de kans is aanwezig dat de uiting na een bepaalde periode zijn kracht verliest en wordt opgenomen in de omgeving. Zodra er een nieuw beeld verschijnt trekt het alle aandacht daarnaartoe. Tijdelijke buitenreclame werkt, ontdek het zelf!

Hulp nodig bij jouw vraagstuk?
Bel 070 315 10 94, mail me via jeroen@imagebuilding.com of
vraag direct een offerte aan.

Neem contact op met Jeroen!

Jeroen Commissaris
Account- & Projectmanager Overheid en Events

OFFERTE AANVRAGEN

Buitenreclame, wat is dat?

Buitenreclame is iedere reclame-uiting die in de openbare ruimte zichtbaar is. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe klanten is buitenreclame essentieel. Het tonen van buitenreclame wordt namelijk niet bepaald door algoritmes of een zoekgeschiedenis. Hierdoor is het bereik niet gefilterd en zal iedereen die langs een uiting komt jouw boodschap zien. Buitenreclame zorgt dus voor een veel groter bereik onder potentiële klanten!

Waarom kiezen voor buitenreclame?

Tegenwoordig worden het internet en de sociale media veel gebruikt voor communicatiedoeleinden. Online reclame wordt echter door veel mensen niet gewaardeerd. Open je laptop of smartphone en de banners, Google Ads advertenties en Facebook advertenties vliegen je om de oren. Dit wordt door velen als irritant ervaren en daarom worden dergelijke advertenties massaal weggeklikt. Zo is het ook met reclame op televisie. Want zeg nou zelf, ook jij vindt het storend als je favoriete serie plotseling wordt onderbroken door een reclameblok van bijna 10 minuten. Het gevolg? Mensen zappen weg of spoelen het programma simpelweg door.

Aan buitenreclame stoort men zich veel minder. Sterker nog, het wordt vaak als zeer positief ervaren. Buitenreclame is altijd en overal aanwezig; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het is daar waar de doelgroep zich bevindt en kan onmogelijk worden weggezapt, weggeklikt of op een andere manier worden overgeslagen. Groot bereik voor een relatief aantrekkelijke prijs maakt buitenreclame daarom een zeer efficiënte vorm van reclame.

Buitenreclame: wat zijn de voordelen?

Overweeg je buitenreclame in te zetten maar ben je nog niet overtuigd? Wij zijn al groot fan en zetten de voordelen graag voor je op een rijtje:

  • Groot bereik. Doordat mensen zich continu van A naar B verplaatsen en daarbij geregeld dezelfde routes afleggen, komen ze in een korte periode vaak langs bepaalde reclamepunten. Zo worden er binnen een korte tijd, al dan niet in herhalende vorm, ontzettend veel mensen bereikt.
  • Top of mind awareness vergroten door herhaling, dit zorgt namelijk voor herkenbaarheid. De kans is groot dat potentiële opdrachtgevers aan jouw bedrijf of merk denken wanneer zij meerdere malen, bewust of onbewust, oog in oog hebben gestaan met jouw uiting. Grotere naamsbekendheid leidt op haar beurt tot meer vertrouwen bij de klant. Dit maakt het medium bij uitstek geschikt als toepassing voor exposure, branding of een sales boost.
  • Beter zichtbaar. Door de zichtbaarheid in jouw regio te vergroten help je klanten gemakkelijk de weg vinden naar jouw onderneming.
  • Geen blokkades. In tegenstelling tot online advertenties kan buitenreclame door de fysieke aanwezigheid niet worden geblokkeerd. Omdat het deel uitmaakt van het dagelijks leven van consumenten wordt het meer geaccepteerd.
  • Past binnen elk budget. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor buitenreclame. Bepaal zelf welke toepassing je wilt inzetten en op welk moment. Hierdoor heb je controle over je budget en is het ook voor kleine ondernemingen aantrekkelijk.
LAAT JE INSPIREREN

Ontdek ook: Reclamebord buiten

Toepassingen

Trotter billboard - Petrol - buitenreclame - image building

Trotter

Dit mobiele billboard is beschikbaar in diverse formaten. Daarnaast heeft een Trotter de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair en is daardoor een ware eyecatcher. Wat een Trotter echt uniek maakt? Hij verschijnt alleen als hij iets te vertellen heeft. Anders blijft hij in de luwte. Dát maakt Trotter billboards urgent en geloofwaardig.

MEER INFO
Blindframe - indoor - reclame - image building

Blindframe indoor

Het blindframe indoor bestaat uit een onzichtbaar aluminium frame, met daaromheen een strak gespannen pvc doek en heeft een semi-permanente uitstraling. Hierdoor is het ideaal ter aankleding van bedrijfsruimten. Het doek is gemakkelijk te vervangen zodat het ook campagnematig te gebruiken is.

MEER INFO
buitenreclame-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

Blindframe outdoor

De strakke en stijlvolle uitstraling van het blindframe zorgt ervoor dat iedere uiting van het doek spat. Dit product kan voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen worden ingezet. Doordat het pvc doek om het aluminium frame gespannen wordt, is er geen frame zichtbaar en wordt alle aandacht op de uiting gevestigd.

MEER INFO
raamfolie-buitenreclame-imagebuilding

Raamfolie

Bestaat jouw pand uit vlakke geveldelen of heb je een glazen gevel? Denk dan eens aan raamfolie als buitenreclame toepassing!
Dit product kent twee varianten:
one way vision (wel naar buiten kunnen kijken, niet naar binnen) en gesloten raamfolie (dicht pvc).

MEER INFO
te-koop-te-huur-bord-buitenreclame-imagebuilding

Aluminium buizenframe

De grondlegger van het aluminium buizenframe. Dat zijn wij. Met haar industriële uitstraling is dit frame voor vrijwel alle uitingen te gebruiken. De buizen en koppelingen kunnen in vele vormen en formaten worden bevestigd. Bovendien is het doek zeer eenvoudig te verwisselen.

MEER INFO
bouwhekdoeken - spandoeken - buiten reclame - imagebuilding

Doeken

Spandoeken, bouwhekdoeken, sponsordoeken of onthullingsdoeken: jij vraagt, wij printen!
Op onze printafdeling wordt dagelijks keihard gewerkt om de meest uiteenlopende doeken af te drukken. Natuurlijk bevestigen we de doeken ook graag voor je op locatie. Doe je dit liever zelf? Geen probleem!

MEER INFO

Het verschil tussen vaste- & tijdelijke buitenreclame

We kennen ze allemaal wel, de abri’s, mupi’s en grote vaste billboards langs de snelwegen. Ze zijn inmiddels een vast gezicht in ons straatbeeld. Dit is dan ook direct het grote verschil tussen vaste- en tijdelijke buitenreclame. Wij zijn inmiddels zo gewend aan de vaste reclame, dat deze aan ons voorbijgaat. Het is standaard geworden en gaat op den duur steeds minder opvallen. In tegenstelling tot vaste- is tijdelijke buitenreclame er ‘opeens’, een verandering in het straatbeeld. Het trekt de aandacht. Verandering van spijs doet eten zeggen ze wel eens toch? Dat spreekwoord is op tijdelijke buitenreclame zeer van toepassing. Het is daar waar het zijn moet, op het moment dat het een boodschap moet communiceren. En wanneer het niks meer ‘te zeggen’ heeft, is het weer weg.

Point-of-sale locaties

Door buitenreclame toe te passen rondom verkooppunten kun je de aankoop beïnvloeden. Zo zorg je voor signing nabij jouw locatie en pluk je er direct de vruchten van. Ter illustratie: ga eens na hoeveel mensen er per dag langs jouw bedrijfspand komen. Of ze nu langslopen of langsrijden. Overdag, ‘s avonds of ‘s nachts. In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of juist Oost-Nederland; het aantal views blijft oplopen. Tussen deze mensen zitten ongetwijfeld jouw potentiële klanten/gasten. Kortom, de kunst is om deze mensen aan te spreken met jouw buitenreclame. Interesse tonen of zelfs een aankoop doen zijn in dat geval logische gevolgen.

VERTEL ME MEER

Buitenreclame door Image Building

Heeft jouw sales een boost nodig? Wil je de naamsbekendheid vergroten of werken aan je branding? Dan is buitenreclame ideaal! Of je nu op zoek bent naar tijdelijke, langdurige of goedkope buitenreclame, Image Building is hierin jouw specialist. Wij verzorgen het hele proces, van ontwikkeling tot plaatsing. Zo hoef jij niks meer te doen. Omdat jouw merk of bedrijf uniek is, kun je rekenen op maatwerk. Wil je graag advies over welke toepassing van buitenreclame het best bij jouw organisatie past? Vraag dan nu een offerte aan. Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd even bellen op 070 315 10 90.