Buitenreclame2018-10-15T16:26:22+00:00

Buitenreclame

Image Building is de landelijke specialist in tijdelijke buitenreclame. Wij ontwikkelen, produceren, vervoeren en plaatsen al onze reclametoepassingen in eigen beheer. Of jouw organisatie nou in Utrecht, Den Haag of Amsterdam is gevestigd. Van Leeuwarden tot Maastricht en van Vlissingen tot Enschede, wij werken door heel Nederland en soms daarbuiten.

Onze producten zijn ontwikkeld met als doel om tijdelijke reclame uit te dragen. En dat is niet voor niets: wij zijn ervan overtuigd dat het de veranderingen in het straatbeeld zijn die opvallen, en adviseren daarom altijd om een beeld gedurende een campagne of project met enige regelmaat te verwisselen. Immers, de kans is groot dat de uiting na een bepaalde periode zijn kracht verliest en wordt opgenomen in de omgeving. Echter, zodra er een nieuw beeld verschijnt, wordt alle aandacht hier weer naar toegetrokken. Tijdelijke buitenreclame werkt!

MAAK EEN AFSPRAAK

“77% van de consumenten geeft aan dat zij actie ondernemen na het zien van buitenreclame”

– CBS OUTDOOR

Daarom buitenreclame

Buitenreclame is altijd en overal aanwezig; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het is daar waar de doelgroep zich bevindt en kan onmogelijk worden weggezapt, weggeklikt of op een andere manier worden overgeslagen. Sterker nog, het wordt vaak als heel positief ervaren.

Doordat mensen zich continu van A naar B verplaatsen en daarbij geregeld dezelfde routes afleggen, komen ze binnen een korte periode vaak langs bepaalde reclamepunten. Zo worden er binnen een korte tijd, al dan niet in herhalende vorm, ontzettend veel mensen bereikt. De herhaling zorgt voor herkenbaarheid en vergroot de top of mind awareness. Kortom, grote kans dat potentiële opdrachtgevers aan jouw bedrijf of merk denken wanneer zij meerdere malen bewust of onbewust  oog in oog hebben gestaan met jouw uiting. Dit maakt het medium bij uitstek geschikt als toepassing voor exposure, branding of een salesboost.

TOEPASSINGEN

Toepassingen

Trotter billboard - Petrol - buitenreclame - image building

Trotter

Dit mobiele billboard is beschikbaar in diverse formaten. De Trotter heeft de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair en is een ware eye-catcher. De USP van de Trotter is dat hij alleen verschijnt als hij iets te vertellen heeft. Anders blijft hij in de luwte. Dat geeft Trotter billboards urgentie en maakt ze geloofwaardig.

MEER INFO
Blindframe - indoor - reclame - image building

Blindframe indoor

Het blindframe indoor bestaat uit een onzichtbaar aluminium frame, met daaromheen een strak gespannen pvc doek en heeft een semi-permanente uitstraling. Ideaal ter aankleding van bedrijfsruimten. Het doek is makkelijk te vervangen, waardoor het ook campagnematig te gebruiken is.

MEER INFO
buitenreclame-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

Blindframe outdoor

De strakke en stijlvolle uitstraling van het blindframe zorgt ervoor dat iedere uiting van het doek spat. Dit product kan voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen worden ingezet. Doordat het pvc doek om het aluminium profiel gespannen wordt, is er geen profiel zichtbaar en wordt alle aandacht op de uiting gevestigd.

MEER INFO
raamfolie-buitenreclame-imagebuilding

Raamfolie

Bevat jouw pand vlakke geveldelen of heb je een glazen gevel? Denk dan eens aan raamfolie als buitenreclame toepassing! Dit product kent twee varianten: one way vision (wel naar buiten kijken, niet naar binnen) en gesloten raamfolie (dicht pvc).

MEER INFO
te-koop-te-huur-bord-buitenreclame-imagebuilding

Buizenframe

De grondlegger van het aluminium buizenframe. Dat zijn wij. Dit frame is met haar industriële uitstraling voor praktisch alle uitingen te gebruiken. De buizen en koppelingen kunnen in vele verschillende vormen en formaten worden bevestigd. Het doek is zeer eenvoudig te verwisselen.

MEER INFO
bouwhekdoeken - spandoeken - buitenreclame - imagebuilding

Doeken

Spandoeken, bouwhekdoeken, sponsordoeken of onthullingsdoeken: jij vraagt, wij printen! Op onze printafdeling wordt dagelijks keihard gewerkt om de meest uiteenlopende doeken af te drukken. Met genoegen bevestigen wij de doeken op locatie. Doe je dit liever zelf? Geen probleem!

MEER INFO

Point-of-sale locaties

Door buitenreclame rondom verkooppunten toe te passen kun je de aankoop beïnvloeden. Zorg voor signing rondom jouw locatie en pluk er direct de vruchten van. Ga alleen al na hoeveel mensen er per dag langs je bedrijfspand komen. Of ze nu langslopen of langsrijden. Overdag, s’avonds of s’nachts. Het aantal ‘views’ blijft oplopen. Tussen de mensen die voorbij komen zitten ongetwijfeld potentiële klanten/gasten. De kunst is om deze mensen aan te spreken met jouw buitenreclame. Getoonde interesse of zelfs een aankoop zijn in dat geval een logisch gevolg.

MEER INFORMATIE