Buitenreclame2018-09-11T14:38:05+00:00

Daarom buitenreclame

Buitenreclame is altijd en overal aanwezig; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het is daar waar de doelgroep zich bevindt en kan onmogelijk worden weggezapt, weggeklikt of op een andere manier worden overgeslagen. Sterker nog, het wordt vaak als heel positief ervaren.

Doordat mensen zich continu van A naar B verplaatsen en daarbij geregeld dezelfde routes afleggen, komen ze binnen een korte periode vaak langs bepaalde reclamepunten. Zo worden er binnen een korte tijd, al dan niet in herhalende vorm, ontzettend veel mensen bereikt. De herhaling zorgt voor herkenbaarheid en vergroot de top of mind awareness. Kortom, grote kans dat potentiële opdrachtgevers aan jouw bedrijf of merk denken wanneer zij meerdere malen bewust of onbewust  oog in oog hebben gestaan met jouw uiting. Dit maakt het medium bij uitstek geschikt als toepassing voor exposure, branding of een salesboost.

MAAK EEN AFSPRAAK

“77% van de consumenten geeft aan dat zij actie ondernemen na het zien van buitenreclame”

– CBS OUTDOOR

Tijdelijke buitenreclame

Onze toepassingen zijn volledig ingericht op tijdelijke buitenreclame. En dat is niet voor niets. Wij zijn ervan overtuigd dat het de veranderingen in het straatbeeld zijn die opvallen, en adviseren daarom altijd om een beeld gedurende een campagne of project regelmatig te wisselen. Immers, de kans is groot dat het na een bepaalde periode zijn kracht verliest en wordt opgenomen in de omgeving. Echter, zodra er een nieuwe uiting verschijnt, wordt alle aandacht hier weer naar toegetrokken.

TOEPASSINGEN

Point-of-sale locaties

Door buitenreclame rondom verkooppunten toe te passen kun je de aankoop beïnvloeden. Zorg voor signing rondom jouw locatie en pluk er direct de vruchten van. Ga alleen al na hoeveel mensen er per dag langs je bedrijfspand komen. Of ze nu langslopen of langsrijden. Overdag, s’avonds of s’nachts. Het aantal ‘views’ blijft oplopen. Tussen de mensen die voorbij komen zitten ongetwijfeld potentiële klanten/gasten. De kunst is om deze mensen aan te spreken met jouw buitenreclame. Getoonde interesse of zelfs een aankoop zijn in dat geval een logisch gevolg.

MEER INFORMATIE