Projectbord Oost-Nederland

Reclame- en Projectborden Oost-Nederland

Je bent op zoek naar een projectbord die snel geplaatst is in Oost-Nederland? Goed nieuws! Want dan ben je op de juiste plek. Op deze pagina vind je alle informatie over projectborden, bouwborden én reclameborden die snel besteld en geplaatst zijn. Oók in Oost-Nederland.

Of je nou op zoek bent naar een projectbord in Arnhem, Nijmegen, Zutphen, Zwolle of Doetinchem, onze projectborden leveren we door heel Nederland. En soms zelfs daarbuiten! Dus ook gewoon in Oost-Nederland.  Door ruime ervaring in verschillende branches geven wij advies op maat, bij ieder project en voor elk projectbord. Heb jij een uitdaging in Oost-Nederland voor ons? We gaan graag voor je aan de slag!

IK HEB EEN UITDAGING!

Waar moet een projectbord aan voldoen?

Waarschijnlijk heb jij een project in Oost-Nederland dat aandacht nodig heeft. Logisch dus dat je op zoek bent naar een reclame- of projectbord. Waar moet een projectbord aan voldoen? Hij moet natuurlijk opvallen, visueel aantrekkelijk maar bovenal duidelijk zijn, toch? Voor dergelijke project- of reclameborden ben je bij ons aan het goede adres. Niet alleen omdat wij projectenborden maken. Maar omdat we jou als opdrachtgever volledig ontzorgen en het volledige traject van ontwerp tot plaatsing en verwijdering voor je uit handen nemen. Zo kan jij je focussen op wat écht belangrijk is en hoef jij je geen zorgen te maken over je projectbord in Oost-Nederland.

Image Building, dé specialist in tijdelijke buitenreclame

Waar jij je ook bevindt; Image Building maakt voor elke locatie een advies op maat. Dit advies stemmen we volledig af op jouw wensen, budget, boodschap en natuurlijk locatie. Met de grote verscheidenheid van onze producten hebben we voor elke uitdaging wel een oplossing. Aangezien we het hierboven al over ontzorgen hebben, zetten we hier de toepassingen van projectborden even op een rijtje. Zo zie je in een oog opslag wat de meest geschikte variant voor jouw project is.

Projectbord oost-nederland trotter wegwerkzaamheden

Trotter Billboard

De Trotter is het meest mobiele projectbord voor buiten en tevens de eerste mobiele reclamedrager! Trotters zijn op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en zijn echte eyecatchers met de uitstraling van straatmeubilair.

ONTDEK MEER
Projectbord oost-nederland buizenframe project te huur

Buizenframe

Mede door haar industriële uiterlijk is dit product niet meer weg te denken uit de buitenreclame markt. Je kunt er oneindig mee variëren en door hergebruik van buizen en koppelingen is het frame ook nog eens duurzaam.

ONTDEK MEER
Projectbord oost-nederland blindframe verhuisbericht

Blindframe

Het blindframe is een stijlvol, strak product en is zeer geschikt voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen. Er wordt een geprint doek strak om een aluminium profiel gespannen waardoor het een (semi)permanente uitstraling krijgt.

ONTDEK MEER

Een duurzaam projectbord

Duurzaamheid staat bij Image Building hoog in het vaandel. Dit zie je in eerste instantie terug in de producten die voor een groot deel gemaakt zijn van hoogwaardig recyclebaar aluminium. Om de circulaire economie tegemoet te komen is het waardemodel dan ook gebaseerd op huren in plaats van verkopen. Wat houdt dit precies in? Bij verkoop van een product verlies je als bedrijf het eigendom en heb je geen regie meer over de verdere levensloop van producten. Deze regie hebben wij door dit model weten te behouden en zorgt dus voor een grotere mate van duurzaamheid.

Alle productonderdelen uit ingezette projectborden die nog van hoge kwaliteit zijn, zetten wij in bij de productie van ‘nieuwe’ reclame- of projectborden. Onderdelen die niet meer voldoen aan onze kwaliteitseis en dus niet meer geschikt zijn voor hergebruikt laten we recyclen. Hierdoor hebben ontstaat dus weinig tot geen afval bij de productie én inzet van onze projectborden.

Lees ook: Duurzaamheid bij Image Building, de weg naar groen!

We helpen je graag met jouw projectbord!

Onze technische specialisten komen graag vrijblijvend langs op locatie om de situatie te bekijken. Ook in Oost-Nederland. Zij brengen dan een passend advies uit over het meest geschikte reclamebord voor jouw project. Al met al brengen wij reeds meer dan 25 jaar de beste mogelijkheden voor reclameborden en projectborden in kaart. Wij nemen het traject, van inmeten, klic-melding tot plaatsing volledig voor je uit handen.

Ons team staat klaar voor al je vragen. Vul hiernaast je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Liever direct contact? Bellen kan
natuurlijk ook.

T: 070 – 315 10 90
E: sales@imagebuilding.com