Buitenreclame tijdens de feestdagen? Essentieel als je het ons vraagt! Want misschien heb je wel andere openingstijden met de feestdagen. Of een scherpe Kerstaanbieding, leuke extra activiteiten bij jou in het centrum of wellicht een tijdelijk assortiment zoals vuurwerk. Daar wil je jouw bezoekers of klanten wel van op de hoogte stellen natuurlijk. Hoe je dat het beste doet? Dat ontdek je in deze blog!

feestdagen uiting mcdonalds Trotter billboard projectbord buitenreclame

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

December is altijd weer gezellige maar bomvolle feestmaand. De feestdagen staan voor de deur en dat zorgt bij veel bedrijven dus voor aangepaste openingstijden. Door opvallend en duidelijk de aangepaste openingstijden te communiceren op bijvoorbeeld Trotters, vallen de speciale tijden extra op. Hierdoor komen meer bezoekers in aanraking met de nieuwe tijden waardoor de kans dat zij voor een gesloten deur zullen staan kleiner is. Houd je bezoekers dus altijd op de hoogte, ook tijdens de donkere uren! Met een feestelijke print zorgt de Trotter voor een feestelijk gevoel en start de ervaring van je klant al op je parkeerterrein.

Lees ook: Portfolio-item Hornbach tijdens de feestdagen

Aangepaste assortiment tijdens de feestdagen

Tegen het einde van het jaar veranderen sommige retailers tijdelijk hun assortiment. Veel tuincentra verkopen dan bijvoorbeeld kerstbomen en/of vuurwerk. Het is van belang dat jouw bezoekers weten dat jij dit assortiment voert in deze periode. En wellicht ook om duidelijk te maken welke productgroep je dan tijdelijk niet voert. Hierdoor is het van belang om helder te communiceren zodat je misverstanden voorkomt. Én natuurlijk om de verkoop van je tijdelijke assortiment te bevorderen. Wij ontzorgen je op dat gebied volledig. Zo hoef jij je niet druk te maken over je uitingen en zorgen wij dat je communicatie staat als een (Kerst)boom. Handig toch?

Feestdagen Trotter buitenreclame billboard

Communicatie van activiteiten in het centrum

Heb je samen met de winkeliersvereniging diverse activiteiten georganiseerd tijdens de feestdagen? Dan heb je geïnvesteerd in het aantrekkelijk maken van shoppen in jouw winkel en centrum. Zorg dan ook dat je communicatie daarop aansluit. Door middel van diverse buitenreclame verspreid in de stad kun je makkelijk en duidelijk de bezoekers informeren over de activiteiten. Want, hoe weten ze anders wanneer er muziek, theater of diverse attracties zijn? Daarbij is het grote voordeel dat je men informeert daar waar de activiteiten gaan plaatsvinden. Je bereik bevindt zich dus midden in je doelgroep, letterlijk. Iets wat online lastig is. Omdat online iedereen om aandacht ‘schreeuwt’ is het een uitdaging om de juiste doelgroep met de juiste boodschap op het meest geschikte moment te bereiken.

Feestdagen en buitenreclame trotter feest in centrum

De feestdagen en buitenreclame, dat gaat dus samen!

Het zal je niet verrassen maar buitenreclame is rond de feestdagen dus zeker van belang. Het helpt je niet alleen je bezoekers op een juiste manier te informeren maar het draagt ook bij aan het feestelijke gevoel. Mits op een juiste manier uitgevoerd natuurlijk.

Dit laatste hoeft geen probleem te zijn. We ontzorgen je namelijk graag op het gebied van tijdelijke buitenreclame. En nemen het gehele traject van inmeten, plaatsing en uiteindelijke verwijdering voor je uit handen. Zo hoeft jij je in ieder geval geen zorgen te maken over jouw communicatie tijdens de feestdagen. Wel zo handig toch?!

Neem via onderstaande button contact op met een van onze specialisten en we bespreken jouw wensen graag met je om samen tot een passende oplossing te komen.

Yes, dit wil ik!