Maximaal bereik met een abri

Heb je een occasion sale, open je een nieuw winkelpand of heb je een spectaculaire tijdelijke actie? Staat er een productintroductie op de agenda of heb je misschien zelfs een compleet nieuw merk toegevoegd aan je portfolio? Allemaal groot nieuws! En groot nieuws verdient maximale aandacht. Bedrijven met een zichtlocatie bereiken dagelijks gemiddeld 15.000 passanten (lees: potentiële klanten!). Zet daarom een mobiele abri in en trek de aandacht van die passanten precies daar waar je hen moet trekken. Bij jou voor de deur, rondom je eigen winkel.

abri mobiel Trotter buitenreclame Image Building

Trotter; voor tijdelijke abri reclame

Image Building is dé specialist in tijdelijke reclame, zowel voor buiten als ook voor binnen. Wij geven advies op locatie en ontzorgen je vervolgens gedurende het hele traject. Van vormgeving en print tot montage en plaatsing van de abri’s (en onze andere tijdelijke buitenreclame) en tot een campagnewissel op locatie, wij regelen alles vanonder ons eigen dak. En dat doen we altijd binnen circa vijf werkdagen!

Onze Trotter is een dubbelzijdige, mobiele abri en is in drie formaten beschikbaar:

Heb je ook een project waarbij je een Trotter wilt inzetten of wil je meer weten over de mogelijkheden van deze abri? Vraag dan via het formulier een offerte aan bij één van onze specialisten op het gebied van buitenreclame.

Ja, stuur mij een offerte!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Abri mobiel Trotter buitenreclame retail Image Building
Raamfolie sticker gevelreclame Image Building

Zet je abri kracht bij met gevelreclame

Eén enkele uiting valt al op, maar een pand en terrein dat je boodschap uitstraalt… dat valt écht op. Met een goede mix van tijdelijke buitenreclame toepassingen zorg je niet alleen voor merk- en productuitstraling maar ook voor voldoende ruimte voor actiematige én campagneboodschappen. Image Building is de specialist in tijdelijke buitenreclame. Naast de Trotter abri’s in meerdere formaten leveren wij ook:

  • Blindframes; strakke stijlvolle gevelreclame op ieder gewenst formaat.
  • Raamfolie; met de mooiste campagnebeelden op extra groot formaat breng je je merken tot leven.
  • Small Trotter; deze kleinste variant van onze Trotter is een stoepbord met twee zijdes van 1,5 m2 beeldvlak. Hij is daarom ideaal om actieboodschappen mee te communiceren.
  • Aluminium buizenframe; voor buitenreclame met een stoere, industriële look.

Laat je inspireren!

Voor praktijkcases en meer mogelijkheden van tijdelijke buitenreclame verwijzen we je graag naar ons portfolio. Neem eens een kijkje en laat je inspireren. Vind je toch niet precies wat je zoekt? Neem dan contact op één van onze specialisten in buitenreclame.

Image Building; partner voor in buitenreclame

Image Building heeft 30 jaar ervaring op het gebied van buitenreclame binnen een grote diversiteit aan branches. Daarom kennen wij de wensen en uitdagingen van onze relaties als geen ander. Daardoor ontzorgen wij hen daarin zo volledig mogelijk. Wij hebben alle disciplines in eigen huis. Niet alleen de grafische vormgeving en print maar ook de planning, logistiek en montage en plaatsing op locatie, dit regelen wij allemaal met eigen mensen. En dat regelen we ook nog eens binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Bekijk meer mogelijkheden in onze brochures

Benieuwd naar ons volledige aanbod op het gebied van buitenreclame en signing? Vraag één (of meerdere) van onze digitale brochures aan. Klik op de knop hieronder, maak je keuze en je ontvangt ze zo spoedig mogelijk in je mailbox.

Brochures buitenreclame image building
BROCHURES AANVRAGEN

Wil jij ook een abri inzetten voor jouw buitenreclame?

Onze accountmanagers helpen je graag. Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN