Point-Of-Sale promotie met sterke billboard reclame

Met billboard reclame van Image Building haal je een sterk Point-Of-Sale medium in huis. Onze billboards (Trotters) plaatsen we namelijk zonder verankering op nagenoeg ieder type ondergrond. Hierdoor plaats je ze dus precies op die ene premium zichtplek op je terrein voor maximale aandacht van voorbijgangers uit diverse richtingen. Zorg voor een sterke grafische uiting, of laat onze DTP-ers er één voor je verzorgen. Wij adviseren je hierin graag.

Billboard reclame geplaatst binnen circa tien werkdagen

Image Building is dé specialist in buitenreclame. We zijn innovatief en hebben binnen onze markt al menige standaard gezet. Een voorbeeld hiervan is de standaard levertijd. Zodra wij een opdracht akkoord hebben ontvangen, plaatsen wij binnen ca. 5 tot 10 werkdagen jouw buitenreclame op locatie. Dit maken wij waar doordat we alle benodigde disciplines in eigen huis hebben. Daarom schakelen wij altijd snel. Wil je ook billboard reclame inzetten met onze Trotters? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ja, stuur mij een offerte!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

retail billboard reclame Trotter Image Building
Reizende fototentoonstelling billboard reclame Trotter Image Building

Trotter billboard in vier varianten

Het idee van een volledig mobiel billboard ontstond vanuit een behoefte die wij voelden bij de klant. Van daaruit is de Trotter door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Hij is volledig uniek in zijn soort en hij is in diverse formaten beschikbaar:

Vanwege zijn veelzijdigheid is de Trotter voor iedere branche inzetbaar. Bekijk ons portfolio voor inspirerende voorbeelden.

Campagnewissel op locatie

Trotters kan je voor zolang huren als je zelf wilt. Bijvoorbeeld voor één dag of gewoon voor jarenlang, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga je voor billboard reclame op de lange termijn? Dan wil je ook wel eens iets nieuws melden aan je doelgroep. Sterker nog… wij raden je zelfs aan regelmatig van uiting te wisselen. Op die manier blijf je opvallen. De doeken van je billboard zijn hiervoor eenvoudig te wisselen. Vandaar dat we ook dat binnen ca. 5 tot 10 werkdagen uitvoeren op locatie.

Gevelreclame; aanvulling op een billboard

Je campagneboodschap in combinatie met een sterke merk- en productuitstraling vanaf je pand? Wij zeggen win/win! Het gebruik van gevelreclame zorgt voor een sfeervolle en eenduidige uitstraling. Mooi dus dat Image Building naast billboard reclame ook allerlei toepassingen voor gevelreclame en andere buitenreclame levert.

  • Aluminium buizenframe; zet deze vorm van buitenreclame in voor reclame met een stoer, industrieel karakter op ieder gewenst formaat.
  • Blindframes; met deze simpele oplossing regel je strakke stijlvolle communicatieruimte. Deze frames maken wij eveneens op ieder formaat.
  • Raamfolie; knallen met je merk- en/of campagnebeelden op groot formaat stickers.