Maximaal bereik met een billboard

Heb jij groot campagnenieuws te melden? Bijvoorbeeld een seizoensactie, een occasion sale of een productintroductie. Bedrijven met een zichtlocatie bereiken dagelijks gemiddeld 15.000 passanten (noem ze gerust potentiële klanten!). Met één billboard (of meer) op je terrein trek je de aandacht van die passanten rondom je eigen showroom. Zeg nou zelf, een relevantere plek is er toch niet?

Benieuwd naar praktijkcases en meer mogelijkheden van tijdelijke buitenreclame in diverse branches? Dan is ons portfolio zeker de moeite waard. Neem eens kijkje en laat je inspireren.

Billboard mobiel Trotter buitenreclame Image Building

Tijdelijke buitenreclame met mobiele billboards

Image Building is dé specialist in tijdelijke buitenreclame. Wij geven advies op locatie en ontzorgen je gedurende het volledige project. Omdat we alles we vanonder ons eigen dak regelen schakelen we altijd snel en flexibel. Wij verzorgen je buitenreclame daardoor altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Bij onze klanten was er behoefte aan een mobiel billboard. Van daaruit hebben wij de Trotter zelf ontworpen en geproduceerd. Hij is uniek in zijn soort en als billboard beschikbaar in drie formaten:

Lees meer over de mogelijkheden van dit billboard of vraag direct een offerte aan via dit formulier. Onze specialisten op het gebied van buitenreclame helpt je graag.

Ja, stuur mij een offerte!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Raamfolie sticker dealerframe gevelreclame Automotive Image Building
Billboard mobiel Trotter buitenreclame Image Building

Krachtige combi; gevelreclame en billboard

Onze mobiele billboards zijn uitermate geschikt als Point-Of-Sale medium. Doordat je ze plaatst op de premium zichtplek op je locatie trek je de maximale aandacht van passanten van beide aanrijrichtingen. En een campagnebeeld wisselen we binnen ca. 5 tot 10 werkdagen op locatie, waardoor je ook nog eens maximaal flexibel bent.

Je actieboodschap is extra krachtig in combinatie met een sterke merk- en productuitstraling vanaf je pand. Met gevelreclame zorg je voor een eenduidige en sfeervolle uitstraling van je complete pand. Image Building levert naast de Trotter billboards in meerdere formaten ook allerlei toepassingen voor gevelreclame en andere buitenreclame.

  • Blindframes; plaats deze blindframes tegen de gevel voor strakke stijlvolle communicatieruimte. Wij maken deze frames op ieder gewenst formaat.
  • Raamfolie; besticker je glazen gevel met campagnebeelden op extra groot formaat.
  • Small Trotter; deze kleine (maar zeker niet mindere) variant van onze Trotter zet je in als stoepbord. Hij biedt 1,5 m2 beeldvlak aan beide zijden en is ideaal voor actiematige boodschappen op eigen terrein.
  • Aluminium buizenframe; voor buitenreclame met een stoere, industriële look.

Image Building; partner in de buitenreclame

Image Building heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van tijdelijke buitenreclame. De uitdagingen en mogelijkheden van onze relaties kennen wij als geen ander en wij ontzorgen hen volledig. Bij ons vind je alle disciplines voor tijdelijke buitenreclame onder één dak. Van grafische vormgeving tot printen en van planning en logistiek tot montage en plaatsing op locatie. Wij regelen het met eigen mensen én altijd binnen circa tien werkdagen!

Vraag onze brochure aan

Ben je op zoek naar meer inspiratie op het gebied van buitenreclame en signing? Via de knop hiernaast vraag je eenvoudig één van onze brochures aan. Je ontvangt ze na aanvraag zo snel mogelijk digitaal in je mailbox.

Brochures buitenreclame image building
BROCHURES AANVRAGEN

Wil jij ook een billboard inzetten voor jouw buitenreclame?

Onze accountmanagers adviseren je graag. Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN