Flexibel communiceren met een digitaal reclamebord

Heb je meerdere campagnes tegelijkertijd te communiceren? Op één locatie de buitenreclame over meerdere boodschappen verdelen, is niet altijd even eenvoudig. Een digitaal reclamebord kan hierin de oplossing zijn! Met de LED Trotter van Image Building op een prominente plek krijgen al je boodschappen en/of merken evenveel aandacht. Vraag voor de mogelijkheden een offerte aan via dit formulier.

Daarom een digitaal reclamebord met LED

  • Met een digitaal reclamebord is je boodschap 24 uur per dag zichtbaar.
  • De uiting of video is eenvoudig te wijzigen.
  • Je past je communicatie eenvoudig real time aan op actualiteit.
  • LED Trotters zijn zowel buiten als binnen te gebruiken.
  • Het LED scherm is zeer energiezuinig.
  • Bewegend beeld als video’s, wisselende afbeeldingen of een aftelklok trekken meer aandacht.
  • Door een geïntegreerd tijdschema in te stellen, kun je je communicatie gericht insteken op momenten van de dag of specifieke doelgroepen.

Ja, stuur mij een offerte!

Jurriaan Otting accountmanager Image Building

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Digitaal reclamebord LED Trotter buitenreclame Image Building
Digitaal reclamebord LED Trotter buitenreclame Image Building

Duurzaam digitaal reclamebord

Ons mobiele billboard, de Trotter, is hoofdzakelijk gemaakt van hoogwaardig recyclebaar aluminium en hard kunststof, waardoor hij een lange levensduur heeft én uiteindelijk gemakkelijk te recyclen is. Voor de digitale variant van dit reclamebord, de LED Trotter, is er in één van de zijdes een LED scherm geplaatst. De andere zijde bevat een doek met een beeld van jouw keuze. Door de interne verlichting is uiteraard ook deze zijde 24 uur zichtbaar.

Eenvoudig wisselen van boodschap

Het voordeel van een digitaal reclamebord is de mogelijkheid snel te wisselen van boodschappen. Is er een prijswijziging doorgevoerd? Ben je voorraad aan het uitverkopen en geef je actief de beschikbaarheid aan? Met een digitaal reclamebord houd je je buitenreclame gemakkelijk up to date.

Zet een digitaal reclamebord in voor krachtige signing

Je signing en buitenreclame bepalen mede de uitstraling van je pand. Met zijn hoogwaardige uiterlijk draagt de LED Trotter zeker weten bij aan de uitstraling van je winkelpand, showroom of evenement. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van dit LED lichtreclamebord voor jouw locatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Image Building; ervaren leverancier van LED reclame

Dankzij onze jarenlange ervaring in de buitenreclame kennen wij de wensen van en mogelijkheden voor onze relaties als geen ander. Daardoor kunnen wij hen volledig ontzorgen. Onze vormgevers maken krachtige grafische ontwerpen of zorgen ervoor dat bestaand promotiemateriaal passend wordt gemaakt. Vervolgens printen én plaatsen wij alles zelf. Het tussentijds wisselen van doeken is trouwens ook geen probleem. Dit doen we zelfs altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Digitaal reclamebord LED Trotter buitenreclame Image Building

Wil jij ook een digitaal reclamebord inzetten voor jouw buitenreclame?

Onze accountmanagers helpen je graag. Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN