Met een informatiebord tijdelijk communiceren in de openbare ruimte

Werkzaamheden op een hoofdroute in de gemeente, informatievoorziening tijdens een evenement, aangepaste (veiligheids)regels in een winkelgebied… een informatiebord dat de aandacht trekt is in al deze situaties een handige hulpmiddel. De Trotter van Image Building is een mobiel billboard dat heel gemakkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen is. Of het nu gaat om een situatie van een dag, een week, een maand of langer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag advies aan via dit formulier.

Snelle levering van informatieborden door heel Nederland en daarbuiten

Over het algemeen moet extra informatievoorziening snel geregeld en op locatie zijn. Bij Image Building begrijpen we dit als geen ander. Wij leveren onze borden standaard binnen ca. 5 tot 10 werkdagen vanaf het moment dat de opdracht akkoord is. In die tijd verzorgen we alles! Van de grafische opmaak (indien gewenst) en printen tot montage, installatie en plaatsing op de gewenste locatie(s).

Ik ontvang graag meer informatie

Janine Langbroek - Verkade Projectmanager Overheid en Cultuur Image Building

Janine Langbroek – Verkade
Accountmanager Cultuur, Events & Overheid

Informatiebord mogelijkheden

informatiebord Trotter communicatie image building
TROTTER
informatiebord LED Trotter image building
LED TROTTER
doek image building
DOEKEN
Trotter informatiebord Image Building

Houd het informatiebord eenvoudig actueel

Op ieder moment kan informatie wijzigen. Er komt nieuws bij en informatie die niet meer relevant is moet verwijderd worden. Met een informatiebord van Image Building is het actueel houden snel geregeld omdat wij werken met doeken. Een nieuw doek opmaken, printen en wisselen op locatie regelen wij eveneens binnen circa tien werkdagen.

Maak je informatiebord 24 uur zichtbaar

Duurt jouw event tot in de kleine uurtjes of moeten de regels ook tijdens koopavond niet te missen zijn? Met Trotters of LED Trotters van Image Building maak je jouw boodschap 24 uur zichtbaar! Onze Trotters zijn optioneel uit te rusten met interne verlichting. De doeken worden van binnenuit verlicht waardoor de boodschap goed zichtbaar blijft in het donker. Een LED Trotter bevat aan één zijde een LED scherm en aan de andere zijde een verlicht doek.