Betere vindbaarheid en herkenning van je bedrijfspand met een reclamezuil

Op kantoorparken is het voor bezoekers nog wel eens zoeken naar het juist pand. Een reclamezuil bij de hoofdingang en/of het parkeerterrein maakt je bedrijf beter vindbaar. Daarnaast doe je je bezoekers er een groot plezier mee, dus je staat altijd 1-0 voor wanneer ze aankomen. In ons assortiment van buitenreclame oplossingen hebben wij diverse varianten van reclamezuilen beschikbaar. De Trotter is daarvan het meest populair. Ben je benieuwd? Vraag via dit formulier eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt ‘m binnen 48 uur, inclusief grafisch ontwerp!

Trotter duurzame reclamezuil

Onze Trotter is een mobiele reclamezuil die we zonder verankering op nagenoeg ieder type ondergrond kunnen plaatsen. Hij is beschikbaar in vier formaten. De Trotter is door ons zelf ontworpen en voor de productie hebben we gezocht naar zo duurzaam mogelijke materialen. Hij bestaat o.a. uit hard kunststof en hoogwaardig aluminium en is voor ruim 98% recyclebaar.

Ja, stuur mij een offerte!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

billboard reclamezuil Trotter Image Building petrol
retail billboard reclame Trotter Image Building reclamezuil KFC

Reclamezuil geleverd inclusief opmaak

Bij Image Building adviseren we je graag over de mogelijkheden van buitenreclame. En dan bedoelen we niet alleen welk type reclamezuil het beste bij jouw locatie past, we adviseren je ook over een passend ontwerp. Beter nog… we maken het zelfs geheel kosteloos voor je op. Wij hebben eigen creatieve DTP-ers in dienst, waardoor we dit altijd snel kunnen regelen. Ook als je op den duur toe bent aan een nieuwe uiting in je reclamezuil. Dan maken we een nieuw ontwerp voor je op en wisselen we de doeken eenvoudig op locatie. Benieuwd welke projecten wij al hebben gerealiseerd? Bekijk dan ons portfolio.

Verlichte reclamezuil

Door een reclamezuil te verlichten is hij altijd zichtbaar. Omdat dit niet voor iedere locatie relevant is, is bij ons de verlichting optioneel toe te voegen. Trotters rusten wij op verzoek uit met interne verlichting. Voor wie zijn reclamezuil naast vindbaarheid ook wil inzetten voor berichtgeving is er ook een LED variant van de Trotter beschikbaar.

BEKIJK PORTFOLIO

Diverse formaten Trotter reclamezuil

De Trotter is een dubbelzijdige reclamezuil die in vier formaten beschikbaar is. De Large en Medium Landscape Trotter zijn ook beschikbaar als LED variant. Daarbij bevat één van de beeldzijden een LED scherm en heeft de andere zijde een verlicht doek. Bekijk de specificaties per type Trotter en kies welke reclamezuil het beste bij jouw communicatie past!

Trotter Large buitenreclame mobiel billboard Image Building reclamezuil

Large
Beeldformaat: 335 x 230 cm (bxh)
Beeldoppervlak: 8 m2 per zijde
Afmeting voet: 220 x 220 cm
Max. hoogte: 488 cm (incl. voet)

Trotter Medium Portrait buitenreclame billboard Image Building

Medium Portrait
Beeldformaat: 170 x 230 cm (bxh)
Beeldoppervlak: 4 m2 per zijde
Afmeting voet: 180 x 180 cm
Max. hoogte: 428 cm (incl. voet)