Extra aandacht met een stoepbord

Jouw actieboodschap moet opvallen. Eerst in de openbare ruimte om interesse te wekken en daarna nog eens extra op je eigen terrein en rondom je producten. De juiste plaatsing van een krachtig vormgegeven boodschap. Onze vormgevers zetten jouw boodschap kracht bij met hun grafische designs en je vaste contactpersoon binnen Image Building neemt je het hele project uit handen. Van vormgeving en print tot montage en plaatsing van de stoepborden (en onze andere tijdelijke buitenreclame). En dat alles doen we altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Stoepbord mobiel Small Trotter buitenreclame Automotive Petrol Image Building

Small Trotter; premium stoepbord

Met een stoepbord communiceer je heel gericht op je eigen terrein. Onze Small Trotter is een dubbelzijdig stoepbord met aan beide zijden 1,5 m2 communicatieruimte. Hij is weer- en windbestendig en past met zijn hoogwaardige uiterlijk helemaal bij de stijl van jouw onderneming.

Zet een Small Trotter stoepbord in als:

  • Reclamebord / Campagne bord: loopt er een campagne of actie? Met stoepborden begeleid je de klanten van de entree tot aan de betreffende actiemodellen.
  • Informatiebord: begroet je bezoekers bij de entree van je terrein of informeer ze over de geldende regels op het terrein.
  • Bewegwijzering: heb je een gecombineerd pand (showroom, vakgarage, tankstation)? Zorg dan dat je klanten zonder moeite de juiste deur vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag via dit formulier een vrijblijvende offerte aan!

Ja, stuur mij een offerte!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Raamfolie sticker dealerframe gevelreclame Automotive Image Building
Stoepbord mobiel Trotter buitenreclame retail Image Building

Stoepbord combineren met gevelreclame

De kracht zit ‘m in de herhaling; dat principe geldt natuurlijk 100% voor buitenreclame. Je versterkt je boodschap door een goede mix van diverse tijdelijke buitenreclame toepassingen in te zetten op je terrein. De combinatie van merkuitstraling, productsfeer, actiematige én campagneboodschappen brengt de bezoeker in de wereld van jouw merken en mogelijkheden.

Wij zijn een volledige aanbieder van oplossingen voor tijdelijke buitenreclame. Naast ons Small Trotter stoepbord leveren wij ook:

  • Trotter Large en Medium (Portrait of Landscape); deze grote Trotter-varianten zijn mobiele billboards waarmee je langsrijdend verkeer bereikt.
  • Raamfolie; besticker de glazen delen van je pand met de gaafste campagnebeelden en breng je merken tot leven.
  • Dealerframes; voor je strakke, makkelijk te wisselen, gevelreclame op ieder gewenst formaat.
  • Aluminium buizenframe; voor buitenreclame met een industriële look.

We zijn trots op alle buitenreclame projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze relaties. Neem eens een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren.

Image Building; partner in buitenreclame

Al ruim 25 jaar is Image Building dé partner voor tijdelijke buitenreclame. We kennen de wensen en mogelijkheden van onze relaties en ontzorgen hen zo volledig mogelijk. Onze DTP-afdeling verzorgt sterke ontwerpen of maakt bestaand promotiemateriaal op maat voor de opdracht. Het printen doen wij in huis en het plaatsen en eventueel tussentijds wisselen van uitingen of locatie doen wij allemaal met eigen mensen. En altijd binnen ca. 5 tot 10 werkdagen!

Bekijk meer mogelijkheden in onze brochure

Benieuwd naar ons volledige aanbod op het gebied van buitenreclame en signing? Klik op de knop hiernaast, vul je gegevens in, kies de brochure die je wilt ontvangen en we sturen hem zo snel mogelijk digitaal naar je mailbox.

Brochures buitenreclame image building
BROCHURES AANVRAGEN

Wil jij ook stoepborden inzetten voor jouw buitenreclame?

Onze accountmanagers adviseren je graag over de mogelijkheden. Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN