Verlicht reclamebord geeft je boodschap 24 uur bereik

Je kiest voor buitenreclame of gevelreclame omdat je je pand en/of boodschap flink wilt laten opvallen. Maar… dat geldt natuurlijk niet alleen voor overdag. Ook wanneer het buiten donker is, wil je maximale exposure en dus maximaal bereik voor jouw uiting. Gelukkig is de oplossing simpel, met een verlicht reclamebord geef je jouw boodschap de 24 uur zichtbaarheid per dag die hij verdient.

Verlicht reclamebord Trotter buitenreclame Image Building

Image Building one stop shop voor verlichte reclameborden

Voor een verlicht reclamebord ben je bij Image Building aan het juiste adres. Onze producten leveren wij standaard binnen ca. 5 tot 10 werkdagen op de gewenste locatie. En het belangrijkste: dit doen we allemaal met onze eigen mensen én onder ons eigen dak!

  • We adviseren op locatie en meten voor het gemak direct vrijblijvend in.
  • Onze grafische afdeling zorgt voor een krachtig ontwerp. Dit ontvang je direct met je offerte.
  • Opdracht en het ontwerp akkoord? Dan gaan we gelijk aan de slag met printen en produceren.
  • Binnen ca. 5 tot 10 werkdagen leveren en monteren we bij je op locatie.

Onze verlichte reclameborden leveren wij stekkerklaar (met een campingstekker) op.

Verlicht reclamebord met LED

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Image Building. Voor onze verlichte reclameborden kiezen we dan ook waar mogelijk voor LED verlichting.

Ik wil advies op maat!

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Verlicht reclamebord aluminium buizenframe Image Building

Aluminium frames met verlichting

Onze aluminium buizenframes en blindframes leveren wij op verzoek inclusief verlichting. Of je nu kiest voor een reclamebord aan de gevel of een vrijstaand bord, zolang er elektra aanwezig is, kunnen wij een verlicht reclamebord plaatsen. De LED lampen monteren we aan de onder- of bovenzijde van de frames.

Trotter; van binnenuit verlicht reclamebord

Ons mobiele billboard Trotter is optioneel uit te rusten met interne verlichting. De doeken worden van binnenuit belicht en zijn lichtdoorlatend. Zo is je uiting ook in het donker goed zichtbaar. Het effect is hetzelfde als bij bijvoorbeeld abri’s.

LED Trotter; digitaal reclamebord

Deze Trotter heeft aan één zijde een LED scherm en aan de andere kant een doek dat van binnenuit verlicht wordt. Dit digitale reclamebord is ideaal om tegelijkertijd te kunnen afwisselen met meerdere reclame boodschappen. Wisselend en bewegend beeld trekt immers extra aandacht.

Ontvang meer informatie over de buitenreclame mogelijkheden van Image Building

Wil je een overzicht ontvangen van onze producten en de mogelijkheden? Onze brochures geven je een duidelijk beeld. Via onderstaande button kun je één of meerdere brochures aanvragen.

Vraag brochure(s) aan
Verlicht reclamebord blindframe met lampen Image Building

Geef je boodschap maximaal bereik met een verlicht reclamebord!

Heb jij ook een boodschap de je 24/7 wilt laten zien? Laat het ons weten en we adviseren je graag over de beste keuze voor jouw locatie en boodschap. Neem contact met ons op met een klik op onderstaande knop!

NEEM CONTACT OP