Het avontuur begon maanden geleden toen collega Mark een promo van de European 5000 adventure rally voorbij zag komen. Deze race, opgezet voor het goede doel, wordt gestart in München en gefinisht in Amsterdam. De twaalf dagen tellende reis wordt afgelegd zonder GPS, zonder gebruik te maken van snelwegen – en in een auto die ouder is dan 20 jaar.

Blog augustus - collega Mark op avontuur - Image Building

Hoe dit idee voor het goede doel ontstond

Na kort overleg met vriend Steven schreef het tweetal zich in. Vanaf dat moment moest er een auto gezocht worden. Zou het een station met lekker veel ruimte worden, of een cabrio? “Toch wel lekker om zonder ‘dak’ zo’n mooie route af te leggen”. Afijn, het werd een Peugeot 306 Cabriolet uit 1996. Niet veel ruimte, maar wel het ultieme avontuurlijke gevoel.

Gezien creativiteit rondom de auto en het team gewaardeerd wordt met extra punten, werd ook deze uitdaging aangegrepen. Samen met Image Building werd een ontwerp gemaakt voor de auto bestickering. Bij het ‘wrappen’ van de auto kwam de stickerervaring van Mark goed van pas. Dit project nam zo’n twee dagen in beslag, maar het resultaat mag er zijn!

Blog augustus - collega Mark op avontuur - Image Building

Het gekozen goede doel

Een van de voorwaarden van de rally is dat een team minimaal € 500,- verzamelt voor een goed doel naar keuze. De ‘Racing Roosters’ hebben twee goede doelen uitgekozen, namelijk ‘Stichting Bogota Zonder Honger’ en ‘Aid to Burkina’. Het doel van ‘Stichting Bogota Zonder Honger’ is om het tehuis in Colombia in de toekomst te behouden, zodat de kinderen dagelijks een volwaardige maaltijd hebben en te zorgen dat hun vrije tijd goed wordt ingevuld. ‘Aid to Burkina’ richt zich op het verhogen van de levenskwaliteit en dromen van de gemeenschappen in Burkina Faso, door zich te richten op onderwijs en gezondheid.

Blog augustus - collega Mark op avontuur - Image Building

Hoe kan jij het goede doel steunen?

Het verzamelen van het geld voor deze goede doelen is al begonnen na de inschrijving en wordt stopgezet op het moment dat de ‘Racing Roosters’ de finish van de European 5000 passeren.

Image Building wenst Mark en Steven veel succes met dit grote avontuur en hoopt van harte dat dit blog meer mensen inspireert om een donatie uit te brengen. Ieder bedrag is welkom!

Het avontuur van de ‘Racing Roosters’ wordt mede mogelijk gemaakt door Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting, Premio Banden + Autoservice, Trotter.eu en Image Building.

De ‘Racing Roosters’ zijn te volgen via Instagram en/of Facebook.

Blog augustus - collega Mark op avontuur - Image Building