Bij Image Building ontzorgen wij je graag. Daarom hebben we voor jou een handig overzicht gemaakt met de veel gestelde vragen; de zogenaamde FAQ. We geven je antwoord op de 10 meest gestelde vragen zoals ‘wat is een Trotter?’, ‘Wat zijn de specificaties?’, ‘Wat is de prijs van een Trotter?’ en ‘Hoe snel kunnen jullie plaatsen?’. Geen paniek als jouw vraag er niet tussen staat. Ons team staat natuurlijk klaar voor al je vragen!

meest gestelde vragen trotter large landscape den haag 1000x500

1) Wat is een Trotter?

Een mobiel billboard dat er modern én netjes uitziet, dát is de Trotter! Door middel van een gespannen doek op een esthetisch afgewerkte en in hoogte verstelbare zuil kan jouw boodschap op vrijwel iedere locatie worden geplaatst. Doordat de Trotter beschikbaar is in verschillende formaten kan deze volledig worden afgestemd op iedere boodschap en doelgroep.

2) Welke Trotter-varianten zijn er?

Er zijn zes verschillende Trotter-varianten beschikbaar. Te weten:

3) Wat is het formaat van een Trotter?

De Trotter Large Landscape heeft twee communicatievlakken van elk 8m2. De volledige afmeting van de beelddrager is 335×230 cm. De Medium Landscape heeft een communicatie-oppervlak van 4m2 per zijde. De beelddrager in totaal is 230×170 cm. De Portraitversie van de mediumvariant heeft eveneens twee oppervlaktes van 4m2 en is 170×230 cm. De kleinste variant heeft een dubbelzijdig oppervlak van 1,5m2 per kant en is 95×155 cm groot.

De LED-varianten hebben een enkelzijdig LED-scherm en zijn verkrijgbaar in de Large-  (335×230 cm) en Mediumvariant (230×170 cm).

meest gestelde vragen LED reclame trotter retail image building 1000x500

4) Wat zijn de aanleverspecs van beeldmateriaal voor de Trotter?

De resolutie hangt sterk af van het doel waarvoor jij het beeld gaat inzetten. Gebruik je het bijvoorbeeld voor een expositie, gevelreclame of zet het ergens in een weiland langs de snelweg? Is de zichtafstand kleiner dan 2 meter, houd dan 60-90 dpi aan. Zichtafstand groter dan 2 meter? Houd dan 30-60 dpi aan. Bij meer dan 50 meter zichtafstand, kun je gerust 15 dpi aanhouden.

Zorg dat er altijd een kleurprofiel in je bestand zit. Wanneer dit niet het geval is, gebruiken wij ons eigen kleurprofiel waardoor er kleurverschillen kunnen ontstaan. Houd er rekening mee dat, vanwege de aard van het materiaal, de kleurperceptie kan afwijken. Een kleur op PVC is anders dan op textiel of papier. PANTONE- en RAL-kleuren worden omgezet naar CMYK. Klik hier om aanleverspecificaties te downloaden.

5) Kan een Trotter overal geplaatst worden?

In principe wel! Echter, er zijn wel een aantal omstandigheden waarmee we rekening moeten houden. Een Trotter kan ook op gras of aarde geplaatst worden, mits dit stabiel en ingeklonken is. Als dit niet het geval is kan de Trotter verzakken en moeten wij hem opnieuw uitlijnen. Vooral bij windlocaties is die stabiele ondergrond zeer van belang. Voor dergelijke locaties verzorgen wij ook stelconplaten voor extra stevigheid. Doordat we de Trotter niet verankeren in de grond, zijn de plaatsingsmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Voor het plaatsen van een Trotter hoeft er bijvoorbeeld geen rekening gehouden te worden met leidingen of kabels.

6) Waarom staan er geen prijzen op jullie website?

De kosten voor een Trotter of een Trotter-expositie liggen niet vast. De prijs per project is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het aantal borden, de variantkeuze en de tijdsduur van een expositie of campagne. Hierdoor kunnen wij helaas geen hapklare prijzen vermelden op de website. Om deze reden is het prettig om elkaar te spreken over de wensen, doelstelling en budget. Zo kunnen wij altijd een passende oplossing bieden met een tarief dat past bij de door jou gewenste campagne en/of expositie en betaal je dus alleen voor wat je écht nodig hebt. Handig toch? Een offerte aanvragen doe je trouwens gemakkelijk en snel via onze website.

meest gestelde vragen verlichte trotter

7) Zijn Trotters verlicht?

Ja, iedere Trotter kan geleverd worden met interne verlichting. Belangrijk is wel dat jij als opdrachtgever zorgt voor een stroompunt; wij hebben geen elektriciens in dienst waardoor wij helaas geen elektra aan kunnen leggen. De hoogte van de wattage is afhankelijk van het model. Een Large verbruikt 520 watt, Medium 232 wat en de small-variant verbruikt eveneens 232 watt. Iedere Trotter is voorzien van een campingstekker, CEE plug (blue, 230 volt).

8) Hoe snel kunnen jullie plaatsen?

Dit verschilt natuurlijk per project en is afhankelijk van de hoeveelheid lopende aanvragen. Echter, wij streven er naar om na akkoord op de door ons verstuurde offerte binnen circa 5 werkdagen te plaatsen. Deze snelle plaatsingstijd is uniek in de signingbranche.

9) Plaatsen jullie gevelreclame schadeloos?

Geheel schadeloos is helaas in veel gevallen niet mogelijk. Wel plaatsen we gevelreclame altijd op een manier waarop de schade beperkt blijft en achteraf gemakkelijk en netjes te herstellen is. Een voorbeeld is dat we er voor kunnen kiezen op gaatjes te maken in een kozijn of in de voegen zodat deze na verwijdering van de uiting weer opgevuld kunnen worden. Mocht je er nou voor willen kiezen om jouw gevel toch niet te beschadigen, hebben we altijd oplossing. Zo zijn raamfolie en -stickers op vlakke geveldelen volledig schadevrij te plaatsen en te verwijderen.

10) Is de geplaatste buitenreclame verzekerd tegen vandalisme?

Vanaf het moment dat de buitenreclame geplaatst is ligt de verantwoording bij de opdrachtgever. Echter, wanneer er iets beschadigd is of beklad, verhelpen wij dit natuurlijk zo snel mogelijk. Doordat hierbij vrijwel altijd haast geboden is zijn de kosten relatief aan de hoge kant. Hiervoor bieden wij een regeling waarbij je vooraf een percentage van deze kosten betaald. Bij ieder schadegeval berekenen wij dan niet de werkelijke totale kosten maar slechts een bedrag van €75. De overige kosten schelden wij kwijt onder de regeling. Zo zijn beide partijen er van verzekerd dan jouw uiting altijd in volle glorie staat!

meest gestelde vragen _aluminium_buizenframe_rond

Mocht jouw vraag onverhoopt toch niet tussen de meest gestelde vragen staan. Neem dan gerust contact met ons op! Ons team staat klaar voor al je vragen!

STEL JE VRAAG