LED reclame is een ware opgang aan het maken. Niet in de laatste plaats door de dynamische beelden die zeer effectief blijken. Daarnaast is LED verlichting milieuvriendelijk en heeft het een lange levensduur. Ook nog eens duurzaam dus! Bij Image Building zitten we ook niet stil. Met onze LED Trotter ben ook jij klaar voor de toekomst. We hebben de voordelen van LED reclame voor je op een rij gezet. Lees je mee?

LED reclame trotter automotive image building 1000x500

Realtime communicatie

Informatie die je communiceert via een LED display is altijd actueel. Door het centrale systeem waarin jouw boodschap makkelijk en snel is aangepast, geef jij altijd de meest actuele informatie. Sterker nog, de informatie kan je aanpassen naar de huidige omstandigheden. Zo speel je bijvoorbeeld direct in op het weer, feestdagen of andere inhakers. In tegenstelling tot het traditionele doek is met LED reclame jouw boodschap dus niet statisch en constant up-to-date.

Duurzaam met LED reclame

Wist je dat LED een zeer energiezuinige lichtsoort is met een gemiddelde van zo’n 50.000 branduren? Daarnaast wordt een LED lampje nauwelijks warm waardoor alle energie zo optimaal mogelijk wordt benut. Vandaar dat LED reclame in tegenstelling tot bijvoorbeeld LCD schermen een veel lager verbruik heeft en dus een lagere CO2 uitstoot. Desondanks is de LED technologie zo ontwikkeld dat het uitermate geschikt is voor intensief gebruik. Een win-winsituatie toch?

Lees ook: Duurzaamheid bij Image Building, de weg naar groen!

LED reclame trotter retail image building 1000x500

Modern en innovatief

De mobiele LED Trotter is de nieuwste innovatie van Image Building. Het reclamebord is ontworpen om emotie en beleving over te brengen in de vorm van dynamische LED-reclame. De LED Trotter is van hoge kwaliteit met zeer helder beeld. Waardoor zelfs bij felle zon, regen of zelfs mist jouw boodschap duidelijk te zien is. Met de LED Trotter heb je altijd optimale helderheid. Zo zorg je ervoor dat jouw boodschap dus altijd de doelgroep bereikt.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of je nou een video, slideshow, logo of campagnebeeld wil tonen. Zoals gezegd is alles mogelijk. Doordat het LED scherm dus digitaal is, kun je variëren in uitingen. Zo blijft jouw boodschap opvallen onder je doelgroep. De LED Trotter is ook nog eens flexibel inzetbaar, makkelijk te verplaatsen en zowel binnen als buiten te gebruiken. Dus; heb je een campagne, maar weet je nog niet wat het juiste medium is om deze in te zetten? Dan maak je met een LED billboard waarschijnlijk een goede keuze! Daarnaast kan je met een LED scherm ook eindeloos testen. Welke afbeelding wel en niet werkt. Welke tekst beter overtuigt dan de andere of moet je juist video inzetten in plaats van afbeeldingen? Je ontdekt het met LED!

Toepassingen

De branches retail en automotive zetten LED reclame met name in om de omzet te beïnvloeden. Aan de andere kant worden LED Trotters op (sport)evenementen ingezet om concrete boodschappen aan bezoekers over te brengen. Voor al deze vormen van reclame geldt: de LED Trotter vertelt het verhaal wat jij je doelgroep wil vertellen.

LED reclame retail la place image building

Meer inspiratie?

Heb je behoefte aan meer informatie? Bekijk dan eens de inspiratiepagina of neem contact met ons op. Het team staat klaar voor al je vragen!

IK WIL GRAAG ADVIES OP MAAT