We zijn al bijna gewend aan de donkere en koude dagen. Waar de consument zich opmaakt voor een periode van uitgebreid tafelen, cadeaus en gezelligheid, staat deze tijd voor organisaties in het teken van deadlines, stocken, de jaarafsluiting en het bedanken van werknemers en klanten.

Wat voor bedrijf je ook hebt, December is dé maand om subtiel aan je ‘Image te Builden’; een tijdelijke feestuiting valt eerder op dan een standaard uiting, waardoor je de aandacht op jouw merk vestigt! Betrek passanten en omwonenden in je boodschap en creëer meer goodwill.

Gelukkig nieuwbouw aluminium buizenframe

Gevelreclame met feestuitingen in december

Denk hierbij aan een blindframe met doek aan de gevel of een Trotter op je eigen terrein die in het oog springt bij voorbijgangers. Voor winkelcentra is dit de tijd om leegstaande panden op te fleuren door middel van raamfolie of een blindframe met aantrekkelijke feestelijke beelden. Zelfs een bouwplaats is in deze tijd leuk aan te kleden middels op maat gemaakte bouwhekdoeken, een aluminium buizenframe en een Trotter met passend beeld.

Image Building is gespecialiseerd in tijdelijke buitenreclame en met onze eigen producten, toepassingen, DTP-afdeling, productieafdeling, snelle levering (inclusief montage en demontage) ontzorgen wij organisaties in dit traject.

Albert Heijn kerstuiting

Wat doe jij in december aan je image?

Het enige wat wij vragen is om even contact met ons op te nemen en wij gaan voor je aan het werk. We inventariseren de locatie, we gaan met je in gesprek en meten het een en ander in. Spreek je voorkeuren uit en wij gaan ermee aan de slag. Mocht je zelf geschikt beeldmateriaal hebben, dan gebruiken we die gewoon!

Vele toonaangevende bedrijven uit verschillende branches gingen je al voor en namen deze opdracht op als standaard agendapunt voor ieder jaar. Net zoals ze onze producten vaak gewoon laten staan en zo nu en dan een ‘doekwissel’ inplannen. Het grote voordeel is dat je niets hoeft te kopen, maar onze producten huurt voor de periode die voor jou geschikt is.

Image Building Blog_December, dé maand om aan je image te builden

Dan rest ons alleen nog te zeggen dat wij je hoe dan ook een heerlijke tijd toewensen met veel gezelligheid, lekker eten en misschien wel sneeuw dit jaar? Het beste voor 2018 en wij hopen je ook dan weer op onze website te treffen!