Bij Image Building hebben wij alles in huis om jouw project volledig te verzorgen; van aanvraag tot verwijdering. In een reeks interviews met onze collega’s leer je het team kennen. In dit team van specialisten bevindt zich ook de afdeling Vastgoed & Bouw, die jouw vastgoed communicatie wensen weten te vertalen naar de meest geschikte oplossing. Hoe ze dat doen? Collega Janne Woltman geeft je graag een kijkje in de keuken van vastgoed communicatie.

vastgoedcommunicatie aluminium buizenframe 1000x500

Aan het woord is Janne Woltman, accountmanager vastgoed en bouw bij Image Building. Voor deze blog vroegen wij haar het hemd van het lijf over haar vak. De afbeeldingen in deze blog zijn voorbeelden van projecten die door Janne in goede banen zijn geleid.

Wat doe jij precies bij Image Building?

Ik ben verantwoordelijk voor alle projecten die over vastgoed communicatie gaan. Binnen de branche vastgoed & bouw ondersteun ik projectontwikkelaars, makelaars en beleggers met hun doel om een project of object in de kijker te zetten. Ik genereer dus exposure en publiciteit voor opdrachtgevers. Dit doe ik met behulp van onze buitenreclameproducten en uitstekende service. Dit varieert van een ‘simpel’ te huur- of verkoopbord tot volledige gebiedscommunicatie.

Dit houdt in dat ik betrokken ben bij het volledige proces van elk project.  Deze persoonlijke betrokkenheid zorgt voor goed contact met de opdrachtgevers. We begrijpen elkaar waardoor we de kwaliteit van het project naar een hoger niveau tillen. En daar krijg ik energie van! Elk project tot een goed einde brengen, zodat iedereen blij is.

vastgoedcommunicatie V-Vorm_spandoekframe_sustay

Vastgoedcommunicatie is zeg maar echt jouw ding?

Absoluut! Ik ben inmiddels een dikke 11 jaar actief in de vastgoedbranche. En ik vind het nog altijd een te gekke branche waarin veel gebeurt.  Als projectbegeleider en accountmanager help ik mee om de toekomst vorm te geven. Kopers, huurders of toekomstige bewoners zijn een zeer betrokken doelgroep. Dat maakt voor mij vastgoedcommunicatie zo leuk! In de loop van de jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd. Daarnaast vind ik het erg leuk om nieuwe mensen wegwijs te maken in de wondere wereld van het vastgoed. Door middel van mijn netwerk kan ik personen dus makkelijk en op een leuke wijze aan elkaar koppelen.

Deze jaren ervaring neem ik mee in mijn dagelijkse werkzaamheden. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor makelaars, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Voor mij is het elke keer weer de uitdaging om het best passende producten voor het gewenste doel te vinden. Hierdoor zet ik mij volledig in voor de branche en ontwikkel ik de meest geschikte identiteit voor diverse vastgoedprojecten. Wat dit is verschilt natuurlijk per project. Ieder vastgoedproject vraagt namelijk om een geheel eigen strategie. Wat ik wel altijd doe is mij verdiepen in de doelgroep waarna ik resultaatgericht aan de slag ga. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat we het doel bereiken!

Wat maakt Image Building voor jou bijzonder en wat draag jij er aan bij?

Image Building is een geweldig bedrijf met een hele fijne groep mensen die stuk voor stuk liefde hebben voor het bedrijf. Daardoor werken zij iedere dag met enthousiasme aan verschillende projecten. Daarnaast heeft iedereen ook de dienstverlenende instelling wat Image Building uniek maakt. Het is de kunst om met elkaar een mooi eindproduct neer te zetten en daar ben ik aan de voorkant een schakel in, maar zonder onze collega’s van de werkplaats, confectie, planning, buitendienst ben je ( ik ) nergens. Dat is wat ik ook altijd tegen onze opdrachtgevers zeg als ik daar op afspraak ben. Met, voor en door elkaar kom je ergens en bereiken we doelen!

vastgoedcommunicatie staand enkel te huur bord

Slotakkoord

Ik hoop dat ik nog lang betrokken en werkzaam mag zijn binnen Image Building en dat we nog een mooie toekomst hebben met ons bedrijf en mogelijk nieuwe ontwikkelingen op het gebied van buitenreclame en vastgoedcommunicatie kunnen omarmen. De vastgoedbranche is nog lang niet van mij af!

Benieuwd naar wat Janne voor jouw vastgoed- of bouwproject kan betekenen? Neem gerust contact met haar op voor een vrijblijvend advies. Wij nemen je zorgen wat betreft de vastgoedcommunicatie graag voor je uit handen!

IK WIL GRAAG ADVIES OP MAAT