Wanneer je werkt op een bouwplaats is het vanzelfsprekend dat dit veilig gebeurt. Op je bouwplaats heb je daarom liever geen ongenode gasten die je in de weg lopen of jou in je werk storen. Hierdoor worden bouwplaatsen doorgaans omheind. Oftewel: afgesloten voor buitenstaanders. Vaak zijn dit saaie grijze hekwerken. Maar dit kan natuurlijk anders! Met de modulaire bouwschutting verander jij je bouwplaats in een informatiecentrum voor alle betrokken partijen! Hoe? Dat lees je in deze blog.

Modulaire Bouwschutting - Binck Zuid - Image Building

Het oog wil ook wat; een stijlvolle bouwschutting

We hadden het hierboven natuurlijk al even over saai, grijs hekwerk. Niet iets wat direct in het oog springt bij een bouwplaats. Maar wat nou als je van dit hekwerk een interessante, stijlvolle en informatieve aandachtstrekker kan maken? Dat is een ander verhaal. Een modulaire bouwschutting kan volledig worden vormgegeven naar jouw idee. Met de modulaire bouwschutting heb je dus de mogelijkheid om diverse boodschappen te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan beeldimpressies van het eindresultaat, omleidingen of looproutes. Maar ook storytelling is interessant, vertel onder andere de geschiedenis van de omgeving of geef een tijdlijn van het bouwproject weer. Vrijwel alles is te bedrukken op de modulaire bouwschutting. Zo sla je twee vliegen in één klap: informatief en recreatief!

bouw en infra modulaire bouwschutting modulair 1000x500

Hoe werkt een modulaire bouwschutting?

De naam doet natuurlijk al vermoeden dat de bouwschutting is opgedeeld in modules. Deze modules bestaan uit een vierkant aluminium profiel en een doek. Dit doek zit met speciale strips bevestigd in het profiel. Deze constructie garandeert een strak en stijlvol product. Via hetzelfde profiel worden de modules aan de achterzijde met elkaar bevestigd. Op deze manier plaatsen we de modules op het hekwerk rondom jouw bouwplaats en heb jij een gepersonaliseerde, unieke en een fraai afgewerkte omheining. Doordat de bouwschutting in modules is opgewerkt is de toegang tot de bouwplaats flexibel te houden zodat je altijd van en op de bouwplaats kan met (grote) voertuigen.

modulaire bouwschutting waar te toekomst blindframe image building

Een moderne duurzame oplossing

Deze bouwschutting vorm is niet alleen uiterst modern, maar ook nog eens zeer duurzaam. De profielen vervaardigen we namelijk uit hoogwaardig recyclebaar aluminium. Waarom? Simpel!  Deze kunnen we weer hergebruiken of als grondstof voor ‘nieuwe’ producten gebruiken. Op deze manier komt het ook de circulaire economie tegemoet. Daarnaast hebben we de productie volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen zowel CO2 uitstoot, als logistieke en transportkosten vanuit het buitenland worden bespaard. Gegarandeerd een strakke reclame-uiting én ook nog eens milieubewust. Win-win toch?!

Lees ook: Image Building en de weg naar groen!

modulaire bouwschutting blindframe image building

De modulaire bouwschutting als bouwplaats communicatie

Ben je benieuwd wat de modulaire bouwschutting voor jouw bouwplaats kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met een van onze specialisten op. Zij helpen je graag en komen graag vrijblijvend langs op locatie om de situatie te bekijken en een passend advies te geven.

Via onderstaande button vraag je snel en gemakkelijk jouw advies op maat aan.

VRAAG ADVIES OP MAAT AAN