Je bedrijf is goed zichtbaar en vindbaar met een gevelbord

Staat jouw pand langs de snelweg, in een drukbezet winkelgebied of juist op een industrieterrein? Waar je zaak zich ook bevindt, je wilt dat bezoekers je eenvoudig kunnen vinden en dat je de nieuwsgierigheid wekt van potentiële klanten. Image Building ontwerpt, print en monteert jouw gevel bord op maat en doet dat altijd binnen circa 5 tot 10 werkdagen. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag via dit formulier een vrijblijvende offerte aan!

Wij leveren gevelborden op ieder formaat

Al ruim 30 jaar is Image Building dé specialist in buitenreclame. Voor ons is ieder project maatwerk. Van reclameborden met extreme afmetingen, tot een gevelbord dat exact passend is gemaakt op de contour van de gevel, tot een dakbord met een bijzondere vorm… wij draaien onze hand niet om voor een flinke uitdaging. En uitdaging of niet, wij leveren altijd binnen circa tien werkdagen.

Hoe we dat kunnen beloven? Wij hebben alle disciplines in eigen huis. Van creatieve DTP tot print en confectie en van montage tot logistiek. Daarnaast begeleidt jouw contactpersoon binnen Image Building het project volledig, zodat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Ik wil advies op maat

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Dit zijn de oplossingen van Image Building

Gevelbord aluminium buizenframe image building
BUIZENFRAME
Gevelbord blindframe hangend enkel image building
BLINDFRAME
Gevelreclame raamfolie buitenreclame image building
RAAMFOLIE
Gevelbord blindframe verlicht Image Building