In bijna 30 jaar in Den Haag zijn we als bedrijf flink gegroeid. Dat heeft ons doen besluiten om nu stappen richting de toekomst te zetten. We hebben dan ook onze vleugels uitgeslagen en zijn verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie op oud vliegveld Valkenburg. Afgelopen dagen is er keihard gewerkt om het bedrijf over te krijgen naar onze nieuwe locatie. En of dat gelukt is! Het is nu nog een kwestie van de puntjes op de i, maar we zijn al volledig ‘up and running’ vanuit ons nieuwe kantoor. Benieuwd naar ons nieuwe onderkomen? Hieronder vind je een ‘sneakpreview’ van het interieur van ons nieuwe kantoor.

Image Building is verhuisd van den haag naar katwijk aan zee nieuw kantoor interieur

Wat verandert er voor jou als opdrachtgever?

Uiteraard blijven we de service en kwaliteit bieden die je van ons gewend bent. Ook de snelle levertijden kunnen we blijven garanderen! In essentie verandert er voor jou als opdrachtgever dus helemaal niks. Wel zo fijn toch?

Landelijke service

Ons kantoor mag dan wel zijn verhuisd maar overal waar onze opdrachtgevers zitten, zitten wij ook. Met projecten van Den Haag tot aan Delfzijl en Maastricht laten wij ons niet beperken door afstand. Zo nu en dan hebben we zelfs opdrachten over de grens. Ongeacht de plek, wij gaan voor het beste resultaat op jouw locatie.

Image Building is verhuisd van den haag naar katwijk aan zee nieuw kantoor interieur

Plaatsing in circa 5 werkdagen

Onze levertijd van circa 5 werkdagen bestaat net als ons bedrijf al bijna 30 jaar. Ook deze belofte blijven we nastreven! Doordat we het hele productie- en plaatsingsproces in eigen huis blijven houden zijn we namelijk zeer flexibel. We printen, confectioneren en bouwen de frames nu in Katwijk en elke dag verspreiden onze collega’s zich met de bussen, hoogwerkers, kranen en een zeer efficiënte planning door het hele land. Wist je trouwens dat de Trotteropslag zich altijd al in Katwijk bevond?

Duurzaamheid

Duurzaamheid is bij Image Building al sinds de oprichting een leidend thema (lees bijvoorbeeld eens onze blog over duurzaamheid). Wij streven continu naar verduurzaming van het productieproces.

En niet alleen vind je duurzaamheid in onze producten, ook bij ons op kantoor (zowel het nieuwe als het oude kantoor) zijn we er zeer mee begaan. Zo scheiden wij ons afval, hebben wij wegwerp plastic bekertjes vervangen door mokken, bekers en glazen en werken we zo digitaal mogelijk. In ons nieuwe kantoor maken wij dan ook gebruik van duurzame varianten van bijvoorbeeld pennen, notitieboekjes en toiletpapier. Met deze ‘weg naar groen’ verkleinen wij onze footprint en vergroten wij onze duurzaamheid!

Image Building is verhuisd van den haag naar katwijk aan zee nieuw kantoor interieur

We staan onveranderd voor je klaar

Zoals je leest verandert er niks aan onze dienstverlening. We blijven je bedienen met de service en waarborgen kwaliteit zoals je dat van ons bent gewend. Ontzorgen staat nog altijd hoog bij ons in het vaandel en we denken dan ook graag mee in het ontwerp, de mogelijkheden en lopen een extra stap als dat nodig is. Denk hierbij aan het begeleiden van vergunningsaanvragen bijvoorbeeld.

Heb jij een uitdaging? We gaan graag voor je aan de slag!

Het nieuwe adres
Je vind ons nu op:
Wassenaarseweg 75,2223 LA Katwijk

Adres voor navigatie:
1e Mientlaan gebouw 238A, 2223 LA Katwijk
(oud vliegveld Valkenburg)

NEEM CONTACT OP