Banier

Banier is een speciale variant van het spandoekframe of ook wel aluminium buizenframe . Deze variant wordt met name toegepast bij vastgoedprojecten. Vandaar dat ‘te koop’ of ‘te huur’ uitingen veel voorkomen in de opmaak van een banier. Maar ook symbolen en informatieve uitingen behoren tot de mogelijkheden.

Banier als opvallende buitenreclame

banieren worden, met behulp van elastieken, strak gespannen tussen twee aluminium buizen. Deze buizen zitten stevig gemonteerd aan de gevel van jouw pand. De banier is uitermate geschikt als opvallende buitenreclame, zeker op plekken waar weinig ruimte is. Zoals bijvoorbeeld in smalle straten in een binnenstad.

Materialen van de banier

Bij Image Building worden alle banieren geprint op weerbestendig materiaal, zodat deze alle types weer kunnen doorstaan. Daarnaast worden banieren dubbelzijdig bedrukt, voor optimale impact. Niet alleen de uiting maar ook het formaat maken wij volledig op maat naar jouw wensen.

Aluminium buizenframe

Het aluminium buizenframe is door haar industriële en robuuste uiterlijk niet meer weg te denken uit markt van buitenreclame. Met dit product kan oneindig worden gevarieerd. Doordat de buizen en koppelingen van de frame hergebruikt kunnen worden, is dit product ook nog eens zeer duurzaam! Daarbij is een frame voor vrijwel iedere gelegenheid en branche in te zetten en is het doek makkelijk te vervangen. Zodoende is deze toepassing bij uitstek geschikt voor tijdelijke buitenreclame waardoor de zichtbaarheid, volledig afgestemd op het project, zo optimaal mogelijk is.

Wil je meer inspiratie? Bekijk dan eens de inspiratiepagina’s van de andere varianten van het aluminium buizenframe.

IK WIL ADVIES OP LOCATIE