Bouwschutting

De modulaire bouwschutting

De modulaire bouwschutting van Image Building is een strakke en stijlvolle afwerking voor iedere bouwschutting en wordt volledig op maat gemaakt. Om te beginnen bij de afmeting: wij komen graag langs om de situatie te bekijken en de juiste afmeting te bepalen. De volgende stap is het ontwerp: beelden kunnen worden aangeleverd, of gratis worden vormgegeven door onze grafische afdeling.

Hoe kunnen we jouw helpen met je bouwproject?

Wij gaan met je in gesprek, zodat we gezamenlijk hetzelfde doel nastreven. Dit kan zijn om passanten te informeren over het bouwproject, een gevoel over te brengen, het verfraaien van de omgeving, opvolging van de veiligheidseisen, of een combinatie hiervan. Wij begrijpen dat een bouwproject meerdere fases ondergaat en dat het fijn is om de communicatie per fase aan te kunnen passen. Door met panelen op jouw bouwhekken te werken is het eenvoudig en relatief voordelig om gedurende het project (delen van) de boodschap te vervangen. Bijkomend voordeel is dat een wijziging in de uitingen na verloop van tijd weer de aandacht van regelmatig passerende voorbijgangers trekt.

Doordat wij alle werkzaamheden die bij modulaire bouwschutting bekleding komen kijken in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij een snelle plaatsingstijd van circa 5 werkdagen garanderen!

IK WIL ADVIES OP LOCATIE