LED Trotter; het meest moderne billboard

De mobiele LED Trotter is de nieuwste innovatie van Image Building.

  • Het reclamebord is ontworpen om emotie en beleving over te kunnen brengen in de vorm van dynamische LED reclame.
  • LED reclame is namelijk flink in opkomst en misschien wel dé toekomst in buitenreclame.
  • Niet in de laatste plaats door de dynamische beelden die zeer doeltreffend blijken.
  • Daarnaast zijn LED lampjes milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur.
  • LED reclame is dus ook nog eens duurzaam!

Weet je al precies wat je wil? Vraag dan via de blauwe button snel en eenvoudig een op maat gemaakte offerte aan. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Ben je op zoek naar mobiele, doeltreffende en dynamische LED buitenreclame? Dan ben je bij Image Building aan het juiste adres! Op deze pagina vind je alles over ons innovatieve LED reclamebord.

Ik sta klaar voor al je vragen over de LED-Trotter! Bel of mail me gerust.

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button.

Jeroen CommissarisJeroen Commissaris, adviseur & projectmanager
LED RECLAME AANVRAGEN

^ klik om af te spelen

De voordelen van LED Trotter

De Trotter is als LED billboard zeer flexibel inzetbaar, eenvoudig te verplaatsen en zowel binnen als buiten te gebruiken.  De mobiele LED Trotter heeft twee zijdes. Een van de zijdes bevat het LED scherm, de andere zijde voorzien we van een bedrukt doek met een uiting naar keuze. Door de interne verlichting is zelfs deze doekzijde van jouw LED reclame 24/7 zichtbaar waardoor de attentiewaarde zeer hoog is. Een win-win situatie toch?!

Dit zijn de voordelen van LED-reclame!

1. Energiezuinig LED scherm;

2. Beschikbaar in de formaten medium en large

3. Afmeting van de medium beelddragers : 230 x 170 cm

4. Afmeting van de large beelddragers: 335 x 230 cm

5. Tonen van bewegende beelden, video’s of een aftelklok maakt het LED billboard interactief;

6. Gericht adverteren door geïntegreerd tijdschema;

7. Makkelijk wijzigen van de uiting of video;

8. Realtime communicatie

Laat via onderstaande button je gegevens achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken!

CONTACT OPNEMEN

productfoto_led_trotter_3_1920x600

Varieer eindeloos met de LED Trotter

Of je nou een video, campagnebeeld, slideshow of logo wil tonen. Bijna alles is mogelijk! Doordat de LED Trotter digitaal is, kun je variëren in je reclame-uitingen. Zo blijft jouw boodschap altijd opvallen onder je doelgroep. Dus; je wilt graag een campagne inzetten, maar je weet nog niet wat het juiste medium is om deze campagne op te draaien? Dan maak je met buitenreclame op een LED Trotter waarschijnlijk een goede keuze! Daarnaast kan je met een LED scherm eindeloos testen. Welke afbeelding wel werkt en welke niet. Welke tekst het meest overtuigt of dat je juist video in moet zetten om je doelgroep te bereiken. Het kan allemaal: je ontdekt het met LED!

VRAAG VRIJBLijVENDE ofFERTE AAN

duurzaam duurzaamheid trotter billboard logo 1920x600

Duurzame LED reclame met de Trotter

De levensduur van de LED Trotter, het meest duurzame mobiele billboard van Nederland, is zeer lang. Zo zorgen we ervoor dat we het milieu zo min mogelijk belasten. Het digitale reclamebord bestaat dan ook uit verschillende hoogwaardige en recyclebare materialen zoals aluminium en hard kunststof. Dit is lichtgewicht, wat leidt tot een lagere CO2-uitstoot bij productie en transport. Daarnaast is aluminium en kunststof gemakkelijk te recyclen, zodat we er steeds weer nieuwe producten van kunnen maken.

Buiten dat is LED een zeer energiezuinige lichtsoort met een gemiddelde van ongeveer 50.000 branduren. Daarnaast wordt LED verlichting nauwelijks warm. Hierdoor wordt alle energie zo optimaal mogelijk benut. Vandaar dat LED een veel lager verbruik heeft ten opzichte van bijvoorbeeld LCD schermen. En hierdoor dus ook een lagere CO2 uitstoot.

Lees ook: Duurzaamheid bij Image Building, de weg naar groen!

LED trotter duurzaam billboard

Inspiratie LED Trotter