Blogs2021-07-22T15:35:56+01:00

Blogs

Zes redenen om Out of Home een primaire plek in je marketingmix te geven

Reclame is overal. Spotjes op radio en TV, digitale ads in de tijdlijnen van je socials, folders op je deurmat, gesponsorde berichten in je mailbox en buitenreclame op straat. En hoewel deze laatstgenoemde vorm werkelijk zo oud is als de weg naar Rome (ja, echt!), is het verre van een uitstervend fenomeen. Sterker nog… Out of Home (OOH) verdient zelfs zonder enige twijfel een zeer primaire plek in iedere marketingstrategie. ‘Natuurlijk vindt een leverancier van buitenreclame dat’; horen we je denken. Klopt, wij zijn zeker weten fan! Maar daar wij hebben dan ook zes hele goede redenen voor. En die delen we graag in deze blog. Wedden dat jij straks net zo fan bent als wij?!

Lees snel verder »

Je recruitment marketing krijgt een boost met buitenreclame

Vacaturewebsites puilen uit van het aanbod, op de socials is het één groot web van job postings en de recruitmentbureaus kunnen de vraag vanuit werkgevers haast niet bijbenen… als werkgever op zoek naar nieuwe werknemers zit je op dit moment met één grote vraag: Hoe laat ik mijn vacatures opvallen tussen al die anderen? Op dit vraagstuk heeft Image Building de oplossing! Met buitenreclame boost je recruitment marketing in no time!

Lees verder »

Reclamebord met licht vergroot je merk- en naamsbekendheid

Reclame maak je om je merk- en naamsbekendheid te vergroten. Hiervoor heb je gevelreclame op je pand aangebracht en misschien ook buitenreclame op je terrein geplaatst. Heb je daarbij gekozen voor reclame met verlichting voor extra bekendheid of (nog) niet? Hoe een reclamebord met licht bijdraagt aan nog meer merk- en naamsbekendheid vertellen we je in deze blog.

Lees verder »

Iedereen goed geïnformeerd met bouwplaats communicatie

Een bouwterrein in de buurt kan letterlijk én figuurlijk veel stof doen opwaaien. Gebiedsontwikkeling brengt immers van alles met zich mee. Vragen van omwonenden over wat het wordt en hoe lang het zal gaan duren, passanten die zonder gedoe hun alternatieve route moeten kunnen vinden, de vastgoedbeheerder die zo snel mogelijk wil starten met de promotie van de verkoop… Allemaal zaken die met goede bouwplaats communicatie worden opgelost. En ja, we zeggen bewust bouwplaats communicatie, want de tijd waarin het bouwbord je enige optie was is gelukkig al heel lang voorbij. Wij zetten in deze blog alle mogelijkheden voor je op een rij!

Lees verder »

De snelste manier voor straatbeeld- en gevelverfraaiing

augustus 2021 - Of een buurt nu bestaat uit nieuw- of hoogbouw, monumentale panden, kantoorgebouwen of panden die op de nominatie staan voor totaalsloop, iedereen vindt het belangrijk dat zijn leefomgeving er verzorgd uitziet en sfeer uitstraalt. Gebouwen en gevels die toe zijn aan een nieuwe laag verf of misschien zelfs een complete renovatie zijn met hun vervallen, soms bekladde uiterlijk vaak een doorn in het oog van de omwonenden en de gemeente. In deze blog vertellen wij hoe al deze irritaties in één keer kunnen worden opgelost. Lees dan snel verder!

Lees verder »

Zo maak je sfeer met automotive reclame

2 augustus 2021 - Uitstraling is key binnen de automotive branche. Je wilt je onderscheiden van de concurrent die verderop zit, je wilt voorbijgangers het gevoel van je merk meegeven, diezelfde voorbijgangers moeten erdoor de behoefte krijgen je showroom te bezoeken en je wilt laten weten dat je een goed aanbod hebt. Hoe je deze doelen (én meer!) bereikt, lees je in deze blog

Lees verder »