Laat je inspireren voor het nieuwe jaar

Wat hebben wij genoten van het afgelopen jaar! Ook dit jaar hebben wij door heel Nederland weer projecten mogen uitvoeren en zelfs buiten de landsgrenzen. Hoe mooi is dat! Graag delen wij enkele projecten met je die ons jaar zo mooi gemaakt hebben. Scroll er eens doorheen en doe inspiratie op voor het nieuwe jaar! Er zitten projecten tussen uit alle branches en met alle producten.

Interesse gewekt door deze inspiratiepagina? Volgend jaar kan ook jouw project er tussenstaan!

Bij interesse nemen we graag contact met je op. Laat je gegevens achter via onderstaande button en je ontvangt gratis een passend  en vrijblijvend advies.

ADVIES AANVRAGEN

Psst… Als je op de afbeeldingen klikt ontdek je het hele project!

inspiratiepagina 2020 lego expo amsterdam trotter

 < LEGO expo

Net op tijd voor de laatste sinterklaasinkopen, opende Lego op 29 november een flagshipstore in de Kalverstraat. Deze vestiging in Amsterdam is de eerste vlag­gen­schip­win­kel en de tweede officiële Legowinkel in Nederland. Ter ere van deze opening is er een LEGO expo op het Museumplein te Amsterdam geplaatst. Op deze manier wordt aandacht gecreëerd voor de nieuwe LEGO-store.

inspiratiepagina 2020 raamstickers binckhorst image building Den Haag

Masters Of Photography >

In het hart van Den Haag was de buitenexpositie ‘National Geographic Masters of Photography’ te bewonderen. Een selectie van foto’s waar monumentale afbeeldingen van internationale topfotografen te zien waren. Door middel van 6 innovatieve displays waar maar liefst 22 foto’s op stonden, waren de displays in de avond ook verlicht.

inspiratiepagina 2020 kubussen blindframe national geographic den haag

^ Raamstickers Binck Eiland

Het betreffende gebouw vormde ooit, in combinatie met de productiehallen het decor van uitgeverij SDU. Deze hallen zijn inmiddels afgebroken. Op deze plek bevinden zich nu 159 woningen; Het Binck Eiland. Om aan te tonen dat er binnen dit woningbouwproject niet alleen ruimte is voor particuliere woningen maar ook ruimte beschikbaar is met een retail- of horecabestemming, is er gekozen voor raamstickers

Streets of the World Dubai >

Van 20 januari 2019 tot 5 april 2019 organiseerde Streets of the World in Dubai de langste fototentoonstelling die ooit is georganiseerd. Langs de prachtige Dubai Creek op de betoverende Al Seef vakantiebestemming beleef je een reis van 1,8 kilometer door de wereld, bestaande uit 194 foto’s. In Dubai zijn de mooiste foto’s uit de wereldreis van Jeroen getoond op Trotters.

Het gebruik van de Trotter loopt sterk uiteen. Waar bijvoorbeeld de branches retail en automotive de mobiele billboards inzetten om hun omzet te beïnvloeden, gebruikt men de Trotter in de maatschappelijke sector met name om de samenleving bewust te maken van sociale kwesties.

inspiratiepagina 2020 street of the world dubai trotter expo
inspiratiepagina 2020 trotter expositie breda

 < Bredase smaakmakers

Citymarketing Breda zorgt er voor dat de stad Breda zijn beste kant toont naar de buitenwereld. Om te laten zien wie de smaakmakende personen zijn in Breda maakten ze gebruik van maar liefst 35 Trotters small. De Trotters creëren de openluchtexpositie ‘Bredase smaakmakers’ midden in het centrum van Breda die veel bekijks trok.

inspiratiepagina 2020 actiemarketing la place retailmarketing

Expositie John+Yoko >

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Beatles zanger John Lennon en zijn vrouw Yoko Ono in het Amsterdamse Hilton verbleven. Hierbij kregen ze wereldwijde aandacht met hun “bed-in for peace” protest actie. Daarom was in het Amsterdamse Hilton hotel een foto expositie te zien die dit befaamde protest herdenkt.

inspiratiepagina 2020 trotter expositie john+yoko amsterdam

^ Actiemarketing La Place

La Place staat al jarenlang bekend om hun vele acties en aanbiedingen. Van combinatiedeals tot kortingen op nieuwe producten, La Place zet al een geruime periode actiemarketing in om hun doelgroep te bereiken. Om hun acties bekend te maken onder een breed publiek maakt La Place gebruik van tijdelijke buitenreclame.

< The Modernist

Een doek van 53 bij 15 meter! Even lang als de breedte van een voetbalveld. Met een gewicht van 350 kilo een hele klus om omhoog te krijgen, maar het is gelukt. Het gebouw “The Modernist” moet onder de aandacht vallen van de Rotterdammers en dat gaat met zo’n groot doek wel lukken.

Met een locatie naast Rotterdam Centraal is het doek bijna niet te missen voor de mensen die Rotterdam bezoeken.

inspiratiepagina 2020 trotter wervingscampagne mcdonalds billboard

< Werken bij McDonalds

In hun zoektocht naar topwerknemers pakt McDonalds Nederland het groots aan. Tegenwoordig is het namelijk lastig voor bedrijven om geschikt personeel te vinden. Sterke wervingscampagnes zijn hierbij cruciaal. McDonalds weet dat als geen ander en steken het feit dat ze op zoek zijn naar mensen niet onder stoelen of banken.

Duurzaamheidscampagne op Trotters overheid billboard verkiezingsbord

Dealer
Campagne >

Ter introductie van de nieuwe UX Hybrid heeft Louwman & Parqui bij verschillende Lexus showrooms in heel Nederland autodealer reclame laten plaatsen. Louwman & Parqui heeft bij deze campagne gekozen voor verschillende producten uit ons assortiment. Ze hebben bij deze campagne gekozen voor Trotters, blindframes en raamfolie.

inspiratie blindframe automotive dealer campagne image building

^ Duurzaamheid Campagne

Goed Oegstgeest is een gemeentelijk initiatief. Het helpt bewoners van Oegstgeest met het maken van duurzame keuzes. Bijvoorbeeld op het gebied van natuur en energie. Om deze duurzaamheid campagne publiekelijke aandacht te geven maakt Goed Oegstgeest gebruik van Trotters.

Verkiezingen >

Verkiezingen, een tijd van opvallen. Gezien worden. Kiezers overhalen. Maar niet alleen dat: de kiezer moet ook weten dát er verkiezingen aankomen. En op wie zij kunnen stemmen. Kortom; een drukke periode waarin de juiste communicatie op het juiste moment belangrijk is. Daarvoor ben je hier aan het juiste adres: de nieuwe generatie verkiezingsborden: Trotter.

De wijze waarop politieke partijen zich tijdens de verkiezingsstrijd presenteren verandert continu. Door de mogelijkheden van social media heeft het bereiken van de juiste doelgroep een flinke slag gemaakt. Hierdoor vraag de inzet van de juiste communicatiemiddelen om meer resultaat en kwaliteit. Juist in de fysieke openbare ruimte is presentatie nog essentiëler.

inspiratiepagina 2020 verkiezingen verkiezingsborden verkiezingsbord trotter
inspiratiepagina 2020 trotter wij gaan weer naar school campagne

< Wij gaan weer naar school

Met de wij gaan weer naar school campagne laten gemeenten zien dat zij begaan zijn met de veiligheid van naar schoolgaande kinderen. Daarnaast toont een gemeente op deze manier ook dat zij het belangrijk vindt dat kinderen al op jonge leeftijd regels en gedragingen in het verkeer meekrijgen.

World forum expositie Den Haag trotter tentoonstelling

Luchtmacht
dagen >

Tijdens de Luchtmachtdagen in juni te Volkel mocht Image Building de volledige signing verzorgen. Een enorme klus maar wat gaaf! Een prachtig evenement waar we dan ook trots op zijn dat we daar de buitenreclame voor mochten verzorgen.

inspiratie Luchtmachtdagen 2019 events 1000x750

^ Elke m2 een emotie

Tien bezoekers van het World Forum in Den Haag delen hun meest gedenkwaardige herinnering aan de hand van de vierkante meter waar zij zich op dat moment bevonden. De expositie was te bewonderen van 21 februari tot 13 maart 2019 op de Lange Vijverberg bij de Hofvijver. Hierna is de tentoonstelling verplaatst naar het World Forum van 14 tot en met 16 maart 2019.

Geïnspireerd geraakt?

En nu wil je zo snel mogelijk aan de slag met je eigen project? Dat kan! Laat via onderstaande button je wensen aan ons weten en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

GEEF JE WENSEN DOOR