Doe hier inspiratie op voor jouw campagnes in 2021

Afgelopen jaar is bij niemand gegaan zoals men had verwacht. Het was een bijzonder jaar met flinke uitdagingen maar zeker ook met hoogtepunten. Voor ons is het opleveren van ieder project dan ook een hoogtepunt. En ook dit jaar hebben we, ondanks de coronacrisis, toch door heel Nederland weer prachtige projecten mogen uitvoeren.  Graag delen wij enkele van deze projecten met je. Scroll er eens doorheen en doe inspiratie op voor het nieuwe jaar! Er zitten projecten tussen uit alle branches en met alle producten.

Interesse gewekt door deze inspiratiepagina? Volgend jaar kan ook jouw project er tussenstaan!

Bij interesse nemen we graag contact met je op. Laat je gegevens achter via onderstaande button en je ontvangt gratis een passend  en vrijblijvend advies.

ADVIES AANVRAGEN

Psst… Als je op de afbeeldingen klikt ontdek je het hele project!

inspiratiepagina 2021 foto expositie we zijn er weer

 < Foto Expositie

Van 27 tot en met 31 januari waren de ruim 150 ambassadeurs die Nederland vertegenwoordigen in de wereld even ‘thuis’ voor de jaarlijkse ambassadeursconferentie. Centraal tijdens de conferentie staat het belang van diplomatie en de invloed daarvan op het dagelijks leven van Nederlanders. Speciaal ter ere van deze gelegenheid heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken een foto expo van diverse ambassadeurs geplaatst.

inspiratiepagina 2021 frame met innovatieve ophanging Amsterdam

Verkoopkubus vastgoed >

Met zo’n 1.800 nieuwbouwwoningen, zowel huur als koop, een mengeling van restaurant, winkels en cafés belooft VORM dat Oostenburg een bruisende Amsterdamse wijk wordt. Om dit te communiceren lanceren ze een vastgoedcommunicatie campagne met als offline blikvanger een grote informatiekubus op locatie met een verwijzing naar online kanalen.

inspiratiepagina 2021 verkoopkubus aluminium buizenframe vastgoedreclame

^ Frame Keynes Building

Het doel van het doek en het ontwerp is attentie verhogen op het feit dat het kantorenpand te huur is. Om extra attentiewaarde te creëren hebben wij geadviseerd om het doek deels door te laten lopen over de zijkant van het pand. Dit benodigde een hele nieuwe constructie, zodat er geen schade aan het pand zou ontstaan op de hoek. Door middel van speciale haken kan het doek gewoon de hoek om zonder het pand te beschadigen, hoe tof is dat?!

Hyde Park
is Here >

Ruim 3.800 Premium appartementen en studio’s in een heerlijk stadspark. Dát is Hyde Park! Een architectonisch, duurzaam en autoluw stadsdeel voorzien van alle hedendaagse gemakken. Een totaal nieuw concept, waar young professionals (met en zonder kinderen), expats en energieke senioren zich thuis voelen. Gelegen op een unieke plek in Hoofddorp op een steenworp afstand van Schiphol; de wereld aan je voeten.

Om de komst van dit unieke bouwwerk en de start van de inschrijvingen aan te kondigen is gekozen voor een in het oog springende uiting bestaande uit diverse grote aluminium buizenframes. Kijk, dát is nog eens opvallen!

inspiratiepagina 2020 hyde park is here gevelreclame gevelbekleding
inspiratiepagina 2020 landelijke campagne volvo automotive

 < Landelijke campagne Volvo

Volvo maakte gebruik van verschillende reclamedragers zoals Trotters en Blindframes, verdeeld over diverse showrooms door heel Nederland. Tijdens de lancering van de nieuwe Volvo XC40 T2 is een landelijke campagne gestart. Hierdoor zijn alle doeken in deze reclamedragers gewisseld met een gloednieuwe uiting.

inspiratiepagina 2020 Trotters op grote markt groningen

Bouwbord op Staanders >

De Raad Bouw is gestart met de bouw van de eerste fase van De Ananas. 133 appartementen van de totaal 400 appartementen verdeeld over 18 woonlagen op het voormalige veilingterrein aan de rand van bruisend Leiden. Om de bouw én de verkoop hiervan aan te kondigen is gekozen voor een groot en opvallend bouwbord dat door middel van 12 meter hoge staanders boven de bouwwerkzaamheden uitkomt.

inspiratiepagina 2020 bouwbord op staanders

^ Trotters Grote Markt Groningen

De Grote Markt van Groningen komt er de komende jaren heel anders uit te zien en wordt opnieuw ingericht tot het hart van de binnenstad. Waar meer ruimte is voor voetgangers en waar het prettig is om te verblijven. Hoe de Grote Markt er precies uit komt te zien, bepaalt de gemeente samen met haar inwoners. Dit deden zij onder andere via Trotters op 14 en 15 oktober 2020.

< Greenpeace Expo

Vanaf 24 augustus was deze reizende fototentoonstelling te zien op drie locaties in Nederland. Een foto expositie van Greenpeace over bosbranden wereldwijd. Tien Trotters tonen de klimaatbrandhaarden in de Braziliaanse Amazone, Australië, Indonesië en Rusland en vertellen het verhaal achter de bosbranden: ontbossing voor de oprukkende landbouw is een belangrijke oorzaak net als klimaatverandering en menselijk handelen.

inspiratiepagina 2020 trotter corona preventie helmond

< Crisis Communicatie

Gemeente Helmond heeft in de aanpak rondom corona preventie gekozen voor een campagne genaamd ‘Alleen samen. Ook wij’. Op diverse drukbezochte locaties zoals, parken, markten en winkelcentra zijn Trotters geplaatst met daarop duidelijk de corona maatregelen.

showroom raamstickers automotive autodealer reclame

World Press Photo >

World Press Photo Expo ter ere van de World Press Freedom Conference 2020. ‘People Power: Documenting Protest since 1957’ toont een selectie van bekroonde afbeeldingen van de World Press Photo Contests die door de jaren heen tot een wereldwijd symbool van ‘de kracht van de mens’ zijn geworden.

inspiratie expositie kubussen rotterdam world expo

^ Raamstickers Lexus

Voor de campagne van de nieuwe Lexus UX 300e Electric, de eerste 100% elektrisch aangedreven Lexus. Om dit nieuwe model kenbaar te maken aan de buitenwereld heeft Louwman gekozen om de campagne zichtbaar te hebben op communicatie middelen rondom de diverse dealervestigingen.

Open over Depressiviteit >

Op 9 oktober 2020 startte in samenwerking met Thrive de tour OPEN over depressiviteit  in het Vondelpark, Amsterdam. De reizende foto-expositie was tot 30 oktober in het Vondelpark te zien en reist daarna als aanjager van het gesprek het hele land door.

OPEN over depressiviteit is een nieuw project van stichting Open mind om in samenwerking met een grote groep jonge ervaringsdeskundigen mentale kwetsbaarheid zichtbaar en beter bespreekbaar te maken.

inspiratiepagina 2021 trotter expositie tentoonstelling open over depressiviteit
inspiratiepagina 2020 trotter wij gaan weer naar school campagne

< Verkeers Campagne

Met Trotters benadrukt Gemeente Hilversum (wandel)zones. Hierdoor raken verkeersdeelnemers zich ervan bewust dat zij zo’n zone naderen. Door gebruik te maken van pakkende leuzen zoals ‘rustig aan, het is hier geen racebaan’ speelt Hilversum hier met een grappige toon op in.

openbare tentoonstelling nightfall arnhem trotter

Universe
Offices >

Om dit imposante gebouw en haar herontwikkeling te communiceren naar bezoekers van de Binckhorst is gekozen voor gevelreclame van formaat. Een aluminium buizenframe van ruim 18 meter hoog en 9 meter breed. Door haar stijlvolle vormgeving hangt er aan dit pand nu een échte blikvanger.

Gevelframe universe offices aluminium buizenframe image building den haag

^ Nightfall

Veertien fotowerken van de Japanse fotograaf Miyuki Okuyama op Trotterborden in Sonsbeek Park. Onderwerp van de openbare fototentoonstelling ‘Nightfall’ is de lege stad Arnhem tijdens quarantainetijd. Okuyama ging afgelopen voorjaar na zonsondergang vrijwel dagelijks op pad met haar camera om de nieuwe dynamiek in de stad vast te leggen: vrij van menselijk verkeer en bijzonder stil.

Kerstcampagne Hornbach

December is altijd weer een bijzondere maand. De feestdagen staan voor de deur en dat zorgt voor aangepaste communicatie van verschillende Hornbach vestigingen door heel Nederland.

Natuurlijk is het dit jaar even anders in verband met de maatregelen. Daarom startte Hornbach extra vroeg met het aanbieden van kerstbomen en kerstartikelen.

Daarnaast spoort de uiting op de Trotter ook aan om kerstinkopen online te doen om zo de drukte rondom de feestdagen te spreiden.

inspiratiepagina 2021 trotter retail kerst hornbach
inspiratiepagina 2020 modulaire bouwschutting met deur

< Modulaire bouwschutting

Door de stijlvolle en strakke afwerking van de modulaire bouwschuttingen is de bouwplaats netjes en veilig afgeschermd. Middels een deur in het frame kunnen leveranciers gemakkelijk de bouwplaats op en af rijden.

informatiezuien in cilindervorm event communicatie

Academic
Awards >

Om maximale publiciteit te krijgen, was er op de High Tech Campus van 11 september tot en met 26 september de openbare buitententoonstelling TU/e-Academic Awards te zien op Trotters.

Trotter expositie tu eindhoven academic awards

^ Cilindervorm infozuilen

Hoe informeer je op locatie dan meerdere personen tegelijk als ze niet naast elkaar mogen staan? Precies! Met informatiezuilen in cilindervorm. Zo kan je, afhankelijk van de doorsnee het gekozen formaat, meerdere bezoekers tegelijkertijd van informatie voorzien door middel van een informatiezuil.

Geïnspireerd geraakt?

En nu wil je zo snel mogelijk aan de slag met je eigen project? Dat kan! Laat via onderstaande button je wensen aan ons weten en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

GEEF JE WENSEN DOOR