Klachtenregeling Image Building BV

Image Building hecht veel waarde aan tevreden opdrachtgevers. Daarom werken wij continu aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening. Indien u ondanks onze inspanningen ontevreden bent over een aspect van onze organisatie of dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen. Uw klacht wordt uiterst serieus genomen en waar wenselijk zoeken we met u naar een passende oplossing.

Laatst bijgewerkt: 4 december 2020

Oplossen van de klacht

Klachten kunnen vaak het beste en het snelst worden verholpen tijdens een goed gesprek (telefonisch of in persoon; daarom verzoeken wij u om eerst contact op te nemen voor telefonisch overleg over het probleem. U kunt contact opnemen met uw directe accountmanager.

Is uw probleem met een gesprek niet verholpen of leent de klacht zich volgens u niet voor een gesprek, dan kunt u de klacht formeel indienen ter attentie van het management. De procedure is als volgt:

  1. Klachten kunnen per e-mail naar sales@imagebuilding.com of schriftelijk worden ingediend bij: Image Building BV, Marinevliegkamp 238-A,2236 ZZ Valkenburg (ZH)
  2. Vermeld in de formele klacht uw bedrijfsnaam, bedrijfsadres, e-mailadres en uw persoonlijke gegevens met uw functie.
  3. De ontvangst van de klacht wordt per e-mail bevestigd aan de indiener.
  4. Wij zullen binnen twee werkdagen telefonisch met u contact opnemen.
  5. Binnen één week kunt u een schriftelijke reactie verwachten.

Tot slot

Wij nemen alle klachten mee in de evaluatie van onze organisatie. Wij zullen ons uiterste best doen om herhaling van het betreffende probleem te voorkomen. We hopen op een goede verdere samenwerking.

CONTACT OPNEMEN