Kosten besparen. Iets wat we allemaal wel willen! En zeker in deze tijd. Maar je wil ook niet inboeten op kwaliteit en bereik als we het over je communicatie hebben. Gelukkig hoeft dat ook niet! Het is namelijk zo dat bij bedrijven met een zichtlocatie dagelijks gemiddeld 15.000 potentiële klanten voorbijkomen. Ter vergelijking: met één krantenadvertentie in een lokaal huis-aan-huisblad bereik je eenmalig 15.000 potentiële klanten. Voor gemiddeld dezelfde kosten kun je op locatie voor 6 maanden lang elke dag deze aantallen bereiken. Zo bespaar je jezelf dus flink wat kosten en behoud je toch een groot bereik!

kosten besparen met buitenreclame zo doe je dat image building

Een kleine rekensom

Stel je bereikt met een buitenreclame campagne van een half jaar zo’n 15.000 passanten per dag, voor 6 maanden lang. Dat zijn gemiddeld 30,5 dagen per maand. In totaal dus 183 dagen. Er van uitgaande dat op zon- en feestdagen er minder verkeer langskomt, nemen we een ‘foutmarge’ van 5%. 15.000 maal 183 is een bereik van 2.745.000 passanten. Hier halen we de foutmarge vanaf. Dan houd je een bereik over van iets meer dan 2,6 miljoen passanten gedurende de gehele campagne. En dát voor gemiddeld dezelfde prijs van een eenmalige krantenadvertentie in een lokale krant.

kosten besparen met buitenreclame zo doe je dat image building maximale aandacht

Maximale aandacht

Een ander voordeel, wat de mediawaarde van jouw campagne verhoogt is dat het ‘umfelt’, jouw bedrijf is. Je communiceert daar waar jij je bevindt. Dáár waar de passant direct over kan gaan op aankoop. Je bent dus niet afhankelijk van de redactionele omgeving van een tijdschrift, krant of reclameblok. Daarmee creëer je dus maximale aandacht voor jouw boodschap. Een waardevolle eigenschap van buitenreclame. Je bereikt dus niet alleen veel meer potentiële klanten, maar er is ook nog eens de volledige aandacht op jouw reclame-uiting. Een win-win situatie!

Kosten besparen toch?

Juist! Als we kijken naar bereik en de hoge mediawaarde en dat afzetten tegen de gemiddelde prijs van een krantenadvertentie in een lokaal huis-aan-huis blad dan daalt de Cost per Mile (CPM), oftewel de kosten per duizend bereikte personen, aanzienlijk.

kosten besparen met buitenreclame zo doe je dat image building piggy bank

Maar wat kost dat dan?

De prijzen zijn geen vast gegeven en afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld het aantal reclameborden, de variantkeuze, en de tijdsduur van een campagne. Hierdoor vermelden wij geen hapklare prijzen op de website. Om deze reden is het dan ook fijn om met elkaar in gesprek te gaan over wensen, doelstellingen en budgetten. Zo bieden we altijd een passende oplossing dat past bij de door jou gewenste campagne. Zo betaal je dus ook nog eens alleen voor wat je écht nodig hebt! Ook daarmee kun jij dus kosten besparen. Handig toch?

Laat je adviseren

Onze ervaren adviseurs staan klaar voor al je vragen rondom jouw project of campagne. Ze brengen gedegen en passend advies uit. Dit doen we al bijna 30 jaar. Welk product het beste past bij jouw doelstellingen, wensen en budget. Zodat je altijd een uiting hebt die voor jou op maat gemaakt is met het meest optimale bereik.

We ontzorgen je graag op ieder vlak en in het gehele traject: van inmeten tot plaatsen en van doekwissel tot verwijdering van de buitenreclame. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jou!

MEER INFORMATIE AANVRAGEN