Vastgoed reclame

Als specialist in vastgoed reclame helpen wij jou aan omzet. Hoe? Door jouw project onder de aandacht te brengen; de verhuur van een bedrijfspand, de verkoop van een nieuwbouwproject en de ontwikkeling van een gebied, allen situaties waarbij een vorm van communicatie noodzakelijk is. Wij communiceren daar waar de doelgroep zich bevindt. Waar de boodschap gezien wordt. Met behoud van de identiteit. Image Building ontzorgt op het gebied van vastgoed reclame. Van het ontwerp tot aan de verwijdering van de uiting toe ben je bij ons aan het juiste adres!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producten

vastgoed-buitenreclame-imagebuilding

TROTTER

De Trotter is een hoogwaardige mobiele communicatiedrager. Door zijn design en formaat trekt hij alle aandacht naar zich toe. De Trotter wordt niet in de grond verankerd en is op bijna ieder oppervlak te plaatsen.

MEER INFO
Trotter-buitenreclame-imagebuilding-totalreclamebord

LED TROTTER

De mobiele LED-Trotter is de oplossing voor dynamische tijdelijke buitenreclame. Het betrouwbare en indrukwekkende LED-scherm is eenvoudig te plaatsen en trekt gegarandeerd aandacht.

MEER INFO
informatievoorziening-imagebuilding-buitenreclame

BUIZENFRAME

Het aluminium buizenframe is met haar industriële uiterlijk niet meer weg te denken uit de buitenreclame markt. Met dit product kan oneindig worden gevarieerd.

MEER INFO
buitenreclame-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

BLINDFRAME

Dit strakke en stijlvolle product komt overal tot zijn recht. Doordat het pvc-doek over het aluminium profiel wordt gespannen, is het frame niet te zien en krijgt het bord een (semi)permanente uitstraling.

MEER INFO
verkiezingen-overheidscampagnes-trotters-imagebuilding

RAAMFOLIE

Raamfolie is de oplossing voor communicatie op een gladde en vlakke ondergrond. Het product wordt vaak ingezet op glazen gevels en vlakke geveldelen. De full color-bestickering op maat is een voordelige en eenvoudige buitenreclame toepassing.

MEER INFO
tentoonstelling-trotterexpositie-imagebuilding

(ONTHULLINGS)DOEKEN

Het onthullingsdoek maakt de lancering van een project of campagne feestelijk en compleet. Het onthullingsdoek zorgt voor een verrassingseffect en bouwt spanning op. Onze technische specialisten begeleiden de onthulling, zodat alles flexibel verloopt.

MEER INFO

Buitenreclame is essentieel voor maximaal bereik van jouw boodschap!

In the picture!

Amsterdamse Poort - raamfolie - Image Building

Winkelcentrumpromotie

Door het creëren van beleving in winkelcentra kan het grootste onderscheid gemaakt worden met online winkelen. Winkelcentrum Amsterdamse Poort speelt hier onder andere op in door de beelden in het winkelcentrum regelmatig te verwisselen. Aan het winkelplein grenst een pand met een grote glazen gevel. Deze gevel wordt geregeld voorzien van raamfolie met een kenmerkende visual. Om campagnes en evenementen aan te kondigen wordt gebruik gemaakt van Trotters. Daarnaast ondergaat het winkelcentrum een upgrading. Winkels worden verplaatst en het gebied is onderhevig aan bouwwerkzaamheden. Om ervoor te zorgen dat het winkelend publiek hier zo min mogelijk overlast van ervaart, worden de bouwwerkzaamheden gemaskeerd door bijvoorbeeld bouwhekdoeken en raamfolie voorzien van vrolijke beelden.

ONTDEK MEER

Scoor met tijdelijke vastgoed reclame!

Een duurzaam productassortiment

Duurzaamheid is bij Image Building al sinds de oprichting een belangrijk onderwerp.
Wij streven er continu naar om het productieproces te blijven verduurzamen. Wij mogen spreken van een duurzaam productassortiment. De meeste materialen die wij gebruiken voor onze producten zijn recyclebaar.

ONTDEK MEER

De kracht van een sterk product!

Een reclameframe tegen een gebouw t.b.v. de verkoop – een mobiel billboard als aankondiging van een transformatie project – een samenstelling van verschillende uitingen om de bouwplaatsinrichting uniform te maken – een raamsticker als maskering van een leegstaande winkelunit – een Trotter met een onthullingsdoek om dat herontwikkelingsproject te lanceren. Samen vertalen we jouw wens naar de realiteit.

BEKIJK ONS PORTFOLIO