Drie trends in vastgoedreclame

vastgoed-buitenreclame-imagebuilding

TRANSFORMATIE
RECLAME

Laat de omgeving jouw verhaal
doorvertellen!

Een belangrijke en positieve vastgoedontwikkeling is het toenemende aantal transformatie projecten.

Het transformeren van bestaand incourant vastgoed brengt voordelen voor de eigenaar van het pand, de toekomstige gebruiker, de gemeente en de maatschappij met zich mee. Maar is de omgeving daar eigenlijk wel van op de hoogte? Neem stakeholders mee in het boeiende verhaal achter de transformatie in de vorm van storytelling en creëer draagvlak in de omgeving!

MEER WETEN?
Trotter-buitenreclame-imagebuilding-totalreclamebord

UNIFORMITEIT OP DE BOUWPLAATS

De bouwplaats is de locatie om je bedrijf te profileren!

Jouw bouwbedrijf is met verschillende regionale en/of landelijke projecten zichtbaar voor een groot publiek. Deze projecten zeggen veel meer over jouw bedrijf dan een visitekaartje.

Speel hierop in en profileer je bedrijf middels uniforme bouwplaats- inrichting en communicatie. Door dit goed aan te pakken wordt een opvallende, uniforme en herkenbare uitstraling ontwikkeld, met een goed imago als logisch gevolg.

MEER WETEN?
informatievoorziening-imagebuilding-buitenreclame

WINKELCENTRUM RECLAME

Stimuleer herhaalbezoek door de juiste communicatie en beelden!

Beleving is voor bezoekers van winkelcentra een belangrijke reden om terug te keren. Door promotionele activiteiten, evenementen en promoties naar de doelgroep te communiceren, worden (herhaal)bezoeken gestimuleerd.

Veel toegepaste communicatiethema’s in winkelcentra zijn informatievoorziening, sfeercreatie, reclame en het maskeren van verbouwingen en leegstand.

MEER WETEN?

Vastgoedreclame

Als specialist in vastgoedreclame helpen wij jou aan omzet. Hoe? Door jouw project onder de aandacht te brengen; de verhuur van een bedrijfspand, de verkoop van een nieuwbouwproject en de ontwikkeling van een gebied, allen situaties waarbij communicatie noodzakelijk is. Wij communiceren daar waar de doelgroep zich bevindt. Waar de boodschap gezien wordt. Met behoud van de identiteit. Image Building ontzorgt op het gebied van vastgoedreclame. Van het ontwerp tot aan de verwijdering van de uiting toe ben je bij ons aan het juiste adres!

OFFERTE

Buitenreclame is essentieel voor maximaal bereik van jouw boodschap!

In the picture!

Amsterdamse Poort - raamfolie - Image Building

Winkelcentrumpromotie

Door het creëren van beleving in winkelcentra kan het grootste onderscheid gemaakt worden met online winkelen. Winkelcentrum Amsterdamse Poort speelt hier onder andere op in door de beelden in het winkelcentrum regelmatig te verwisselen. Aan het winkelplein grenst een pand met een grote glazen gevel. Deze gevel wordt geregeld voorzien van raamfolie met een kenmerkende visual. Om campagnes en evenementen aan te kondigen wordt gebruik gemaakt van Trotters. Daarnaast ondergaat het winkelcentrum een upgrading. Winkels worden verplaatst en het gebied is onderhevig aan bouwwerkzaamheden. Om ervoor te zorgen dat het winkelend publiek hier zo min mogelijk overlast van ervaart, worden de bouwwerkzaamheden gemaskeerd door bijvoorbeeld bouwhekdoeken en raamfolie voorzien van vrolijke beelden.

MEER LEZEN

Scoor met tijdelijke buitenreclame!

Een duurzaam productassortiment

Duurzaamheid is bij Image Building al sinds de oprichting een belangrijk onderwerp.
Wij streven er continu naar om het productieproces te blijven verduurzamen. Wij mogen spreken van een duurzaam productassortiment. De meeste materialen die wij gebruiken voor onze producten zijn recyclebaar.

LEES MEER

De kracht van een sterk product!

Een reclameframe tegen een gebouw t.b.v. de verkoop – een mobiel billboard als aankondiging van een transformatie project – een samenstelling van verschillende uitingen om de bouwplaatsinrichting uniform te maken – een raamsticker als maskering van een leegstaande winkelunit – een Trotter met een onthullingsdoek om dat herontwikkelingsproject te lanceren. Samen vertalen we jouw wens naar de realiteit.

BEKIJK ONS PORTFOLIO