Hoe bouw jij aan je imago?

Wellicht kunnen wij je daar bij helpen! Want wat voor soort merk of bedrijf je ook vertegenwoordigt, je wil jouw product onder de aandacht brengen. Zowel online, offline als fysiek in het land. Dáár waar jouw doelgroep is en waar jouw bedrijf of merk gezien wordt.

Natuurlijk met behoud van het imago waar je zo trots op bent. Image Building is gespecialiseerd in de fysieke vorm van jouw communicatie; van gevelreclame tot reclameborden en nog veel meer.

Geef hieronder aan voor welke branche jij een oplossing zoekt en ontdek de mogelijkheden!

Op zoek naar direct contact? Dat kan via deze contactpagina.

Lexusreclame-Autodealerreclamebord-Blindframe

Automotive

Een modelintroductie? Showroombezoekers op de hoogte brengen van marktontwikkelingen? Vertel het in en rondom jouw pand, met behoud van de juiste identiteit. We inventariseren de locatie, brengen een advies uit en verzorgen vervolgens de gehele uitvoering.

MEER INFO
buitenreclame-imagebuilding-mijnpandzichtbaar

Retail & (fast)food

Tijdelijke reclamedragers zijn voor retailers belangrijk omdat je dáár communiceert waar ruimte beschikbaar is én de consument overgaat tot koop. Voor deze reclamedragers ben je bij Image Building op de juiste plek; voor elke retail marketing uitdaging hebben we een oplossing.

MEER INFO
Trotter-buitenreclame-imagebuilding-totalreclamebord

Petrol

Een goed samenspel tussen fysieke en digitale communicatie draagt bij aan een beter verkoopresultaat. Een kortingsactie communiceren? Een spaarprogramma onder de aandacht brengen? Continue beweging op locatie zorgt voor hogere attentiewaarde onder de doelgroep.

MEER INFO