Statement met betrekking tot het Corona-virus

Bij Image Building beseffen wij dat het een zeer bijzondere tijd is. Wij leven natuurlijk mee met iedereen die door het Coronavirus is getroffen. Niet alleen het virus maar ook de maatregelen hebben een grote impact. Ook beseffen we dat communicatie in deze tijden van groot belang is. Hierdoor zullen wij doorgaan met het leveren van onze diensten en producten. Maar wel met een aantal aanpassingen.

Zo hebben wij zeer strenge maatregelen ondernomen om het virus zo goed mogelijk te blijven controleren. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. De digitale technologie maakt het mogelijk dat zij onveranderd voor je klaar zullen staan. We zijn dus telefonisch én per mail bereikbaar. De monteurs van de buitendienst hebben strikte richtlijnen met betrekking tot omgang met elkaar en derden meegekregen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen én houden we het Coronavirus in toom.

Bij Image Building hebben we een speciaal team opgezet die de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt. Belangrijk is goede communicatie. Op die manier zorgen we er met elkaar voor dat we ons door deze bijzondere tijd heen slaan. Mochten er dus aanpassingen komen die onze bedrijfsvoering dermate groot beïnvloedt, zullen wij je hier natuurlijk van op de hoogte brengen.

Bij vragen kun je altijd even contact met ons opnemen via onderstaande knop.

NAAR CONTACTPAGINA

Voor meer informatie over het Corona-virus raadpleeg je de website van het RIVM.