De verstrekking van de obligatielening van Image Building Holding B.V. gaat definitief door. De uitgifte van de vijfjarige obligaties is een groot succes. Op dit moment is er voor ruim 1,3 miljoen euro ingeschreven. Dit terwijl de lening nog geen week geleden bij NPEX geopend is. Beleggers kunnen vanaf € 1.000,- investeren in het Haagse Buitenreclamebureau, dat het geld wil gebruiken om flink door te kunnen groeien.

The student hotel

Trotter eerste obligaties op NPEX

In 2013 waren we met dochteronderneming Trotter de eerste die een beurs verworven via NPEX. Vanwege goed en betrouwbaar rendement ontstond de vraag vanuit 85% van de bestaande kredietverstrekkers om de lening te verlengen. De oprichters van Image Building Holding B.V. hebben doorrollen van de bestaande lening gecombineerd met uitbreiding om te investeren in verdere groei.

De beleggers met obligaties van Trotter International Holding B.V. hebben voorrang als zij inschrijven op de nieuw uit te geven obligaties van Image Building Holding B.V. Zoals vermeld in het prospectus van Image Building B.V. zal nu het minimumbedrag € 1 miljoen is gehaald de in 2013 uitegegeven Trotter obligatie vervroegd worden afgelost. Conform de voorwaarden van vervroegde aflossing wordt een eenmalige extra bonusrente vergoed van 4%.

Albert Heijn kerstuiting

De obligatielening is uitgezet om de visie; het openen van eigen Trotter verhuur locaties binnen Europa, te kunnen realiseren. We hebben de intentie om in 2018 eerst in Duitsland een vestiging te openen en vervolgens in 2019 in Frankrijk. Buiten de nieuw te openen locaties binnen Europa, willen we ook buiten Europa doorgroeien.

Inschrijven voor een obligatie

Investeerders kunnen vanaf € 1000,- beleggen in een obligatie van Image Building Holding B.V.. De lening heeft een looptijd van vijf jaar en het rentepercentage bedraagt 7%. De maximale lening bedraagt 2,5 miljoen euro, waarvan al ruim 1,3 miljoen euro is ingevuld. Inschrijven voor een obligatie kan via NPEX.