One way vision folie is raamfolie of bestickering waar je, zoals de naam al doet vermoeden, van één kant doorheen kan kijken. Geperforeerd vinyl met een witte én een donkere kant maakt dit mogelijk. Op de witte kant printen we jouw boodschap, de donkere kant laten we leeg. Zo valt jouw boodschap op voor passanten aan de buitenkant en heb jij geen hinder van je uitzicht. Klinkt goed toch? We hebben nog meer voordelen van one way vision folie voor je op een rij gezet. Ontdek ze in deze blog!

one way vision folie amsterdamse poort retail 1000x500

1) One way vision folie is voordelig

De toepassing van one way vision folie zorgt voor een voordelige oplossing voor de benodigde communicatie. Het is voordeliger omdat jouw eigen pand als reclamedrager fungeert. Je hoeft dus geen extra materialen in te zetten om jouw boodschap te communiceren. Dus als je dat grote, ongebruikte geveldeel voordelig om wilt toveren in een succesvolle communicatiedrager, denk dan eens aan raamfolie!

2) Warmte werend

One way vision folie vermindert directe straling van de zon. Hieruit volgt dat er binnen minder schittering en warmte van de zon ontstaat. Dit maakt raamfolie ideaal voor grote ramen op (kantoor)gebouwen, winkelpanden, musea maar zeker ook op woningen. Samengevat: je communiceert je boodschap groots én werknemers, bezoekers of bewoners raken niet oververhit. Een win-winsituatie dus!

one way vision folie automotive 1000x500

3) Makkelijk aan te brengen, makkelijk te verwijderen

Raamfolie of stickers worden zeer snel en gemakkelijk aangebracht. Maar ook de verwijdering is bijzonder easy en laat geen resten achter. Door middel van deze removable variant zit je niet vast aan één boodschap. Dit maakt one way vision folie uitermate geschikt voor tijdelijke buitenreclame. Zoals aankondigingen, actiemarketing, maskering leegstand of reclame op locatie. Met raamstickers ben je dus super flexibel wat betreft je boodschap.

4) One way vision folie is breed inzetbaar

Deze buitenreclametoepassing is met name geschikt voor locaties met vlakke geveldelen of glazen gevels. Zoals gezegd is het een makkelijke manier om je boodschap te communiceren. Maar in principe kan nagenoeg ieder soort glas of gevel worden voorzien van one way vision stickers. Zo zijn bijvoorbeeld etalages van (automotive)showrooms en retail-locaties zeer geschikt voor raamfolie. Doorgaans zijn juist dit oppervlakken met een aanzienlijke attentiewaarde

5) Verhoogt privacy

Raamstickers zijn ook in te zetten om privacy te waarborgen. Te denken valt aan spreekruimtes of vergaderkamers. Doordat er van buiten niet meer naar binnen gekeken kan worden, ziet men niet wie er in gesprek zijn. Op deze manier blijven besprekingen privé. Dit is belangrijk wanneer het gaat om vertrouwelijke informatie. Ook zitten de personen in het gesprek niet meer te kijk voor de buitenwereld waardoor ze zich prettiger voelen tijdens bijvoorbeeld een overleg. Dit zorgt er mogelijk voor dat een werknemer zich meer openstelt en meer durft te zeggen. Met als gevolg: de productiviteit stijgt!

ImageBuilding_Retail_AH_pickup

Advies op maat

Ben je enthousiast geraakt over raamfolie? En je denkt nu ‘dat wil ik ook!’ Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden. Onze technische adviseurs bezichtigen graag vrijblijvend jouw locatie en brengen een passend advies uit. Al ruim 25 jaar brengen wij de beste buitenreclame mogelijkheden in kaart voor verschillende organisaties binnen diverse branches. Heb je een leuk project? We gaan graag voor je aan de slag!

IK WIL GRAAG ADVIES OP MAAT