LET OP! In verband met het Coronavirus hebben wij besloten om de komende tijd niet deel te nemen aan evenementen met meer dan 50 bezoekers. Hieronder valt het Sign & Print festival ook. Hierdoor zullen wij helaas niet aanwezig zijn op dit evenement. Excuses voor het ongemak en we hopen op je begrip!

Op 11 en 12 maart 2020 vind je ons in Evenementenhal Gorinchem op het Sign & Print festival. Het event is een uniek concept waar creativiteit, interactie, beleving en duurzaamheid centraal staan. Je ontdekt er innovatieve toepassing en breidt je kennis uit over alles wat met Sign & Print te maken heeft. En vergeet dan vooral niet om onze stand te bezoeken, je vindt ons op standnummer G116.

Waarom Sign & Print Festival?

De sign en print branche is een veel bewegende markt waar constant ontwikkelingen en innovaties plaatsvinden. Deze ontstaan vanuit nieuwe trends, uitdagingen, toepassingen en oplossingen. Het Sign & Print festival is een kleinschalig event waarbij de kennisoverdracht en beleving van de ontwikkelingen en innovaties centraal staat.

Als innovatief bedrijf is dit het event bij uitstek voor Image Building om aan deel te nemen. Door de groei van deze altijd bewegende markt en dus de toenemende vraag naar vernieuwing door constante ontwikkelingen is Image Building voortdurend bezig met nieuwe ambities. En waar passen deze ambities beter dan op een evenement specifiek gericht op ontwikkelingen en innovaties? Precies!

Sign & Print innovatie

Denkend vanuit klantbehoefte is ons meest innovatieve product ontstaan: de Trotter. Hét meest mobiele en ‘groenste’ billboard van Nederland. En het is niet gebleven bij de eerste ontwikkeling. Efficiëntie zorgt voor het steeds verder stroomlijnen van de productielijn. Grondig marktonderzoek, testfasen en optimalisatie van het productieproces kenmerken de ontwikkeling van de Trotter.

Deze Sign & Print innovatie nemen we dan ook zeker mee naar het festival zodat je hem zelf kunt ervaren. Ontdek het Trotter effect!

En natuurlijk staat onze ambitie niet stil en blijven we innoveren. De nieuwste variant van de Trotter is dan ook al bezig met de verovering van het land: De LED-Trotter.

Sign & print festival trotter image building stand gorinchem evenementenhal

Duurzame oplossingen op het festival

Duurzaamheid is een hot topic (dat lees je ook in onze blog over de buitenreclame trends voor 2020).  Duurzame of maatschappelijk verantwoorde aspecten spelen tegenwoordig een belangrijke rol bij de aanschaf van producten en diensten.Het informeren én inspireren over duurzame trends is dan ook een belangrijk onderdeel van Sign & Print festival.

Duurzaamheid is bij Image Building sinds de oprichting een leidend thema. De levensduur van de hierboven genoemde Trotter, het meest duurzame reclamebord én verkiezingsbord van Nederland, is zeer lang. Op deze manier zorgen we ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Daarnaast is het aluminium en de kunststof waarvan de Trotters worden gemaakt eenvoudig te recyclen zodat we er weer gemakkelijk nieuwe producten of onderdelen van kunnen maken. Daarnaast komen we met het businessmodel de circulaire economie tegemoet. Het model is namelijk gebaseerd op het delen van de producten in plaats van verkopen. Dit geldt trouwens voor ons gehele assortiment.

Met deze ‘weg naar groen’ verkleinen wij onze ecologische footprint en vergroten we onze duurzaamheid!

sign & print festival blog image building datum

Ontdek de Trotter en andere producten op het Sign & Print festival

Kom zelf het Trotter effect ontdekken tijdens het Sign & Print festival op 11 en 12 maart 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Image building vind je op stand G116 waar ons team van communicatiespecialisten klaar staat voor al jouw vragen. We nodigen je dan ook van harte uit om onze stand te bezoeken en zelf te ervaren hoe Trotter én onze andere producten jouw kunnen helpen bij je uitdagingen. En misschien hebben we ook nog een zeer aantrekkelijke beursactie voor je!

Zien we je dan?

REGISTREER JE GRATIS

*Let op! Je registratiecode is al automatisch ingevuld, is dit niet het geval? Neem dan even telefonisch contact met ons op.