Ongekend veel impact met Outdoor reclame

Jij wil meer omzet maken, personeel werven of je publiek gewoon laten weten waar jij precies ‘zit’? Om dit te bereiken, is er zeker vandaag de dag ontelbaar veel mogelijk! Denk maar aan huis-aan-huis folderen, adverteren via Google of op Social Media, adverteren op regionaal busvervoer, etc. etc. Toch blijft de traditionele outdoor reclame (ook Out of Home Advertising en OOH genoemd) het meeste effect te geven! Het triggeren van publiek met leuke acties, wervende reclame en grote billboards bij jou voor de deur blijft een te gek grote impact geven.

De kracht van Outdoor Reclame

Je doelgroep triggeren bij jou op de stoep is een strak plan! Juist door voorbijgangers te enthousiasmeren, pak je letterlijk de kortste weg naar extra bestellingen. Immers wie jouw locatie passeert, hoeft echt niet veel moeite te doen … Bovendien maak je met buitenreclame dankbaar gebruik van de kracht van herhaling ;-) Wanneer je je doelgroep steeds die niet te weerstane actie voorschotelt, dan creëer je draagvlak voor extra omzet.

Laat ons jou persoonlijk adviseren!

Wij zijn Image Building en wij hebben al 30 jaar ervaring in het ontwerpen en plaatsen van outdoor reclame. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers hierin voor 100%. Van een opvallend, eigen grafisch ontwerp tot en met het plaatsen van de reclame (OOH/ Out of Home Advertising), waar ook (in Nederland of in het buitenland): wij regelen alles! En dat binnen circa 5 werkdagen na akkoord op offerte en grafisch voorstel!

Ben je benieuwd naar de outdoor reclame die wij voor jouw onderneming zouden maken?

Of wil je graag weten wat buitenreclame van Image Building jou gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte & grafisch voorstel aan!

Gevelreclame blindframe Image Building
Gevelreclame blindframe Image Building
Offerte Aanvragen

Ook kun je ons ‘gewoon’ vragen om persoonlijk advies!

Wij denken graag mee over de mogelijkheden van outdoor reclame voor jouw onderneming, op jouw locatie!

Ik wil advies op maat!

Image Building is DE specialist in Outdoor Reclame

Image Building weet (als geen ander) impactvolle buitenreclame te maken. Wij bieden 101 (technische) oplossingen om reclame te realiseren of dit nu is om business te promoten vanaf de gevel of de etalage ruit, vanaf een parkeerterrein of vanuit de winkelstraat of via de afrastering van een bouwterrein … Bij ons is buitenreclame altijd maatwerk, zowel in de uitvoering als in het grafische ontwerp.

Meer over Image Building
Naar onze branches

Wij werken onder andere voor