Over ons

Wij zijn de specialist in tijdelijke buitenreclame. Ontwikkelaar van een reeks producten die succesvol zijn vanaf dag één. Een pionier met het innovatieve mobiele billboard Trotter zoals te zien in bovenstaande video waarin een expo in Dubai wordt gepresenteerd op onze Trotters. Een project waar we trots op zijn! We zijn ervaren in verschillende branches en hebben de drive om continu te innoveren. We blijven groeien en grijpen kansen en nieuwe mogelijkheden met beide handen aan. En toch blijven te allen tijden kritisch. Behoud van focus is namelijk essentieel in een succesvol bedrijf!

Lees het hele verhaal

“Hoe groter het formaat van de uiting, hoe meer impact”

– NEURENSICS

Daarom Image Building!

Altijd stellen wij het doel van de klant voorop. Passende adviezen, persoonlijk contact, creatieve uitingen en zorgvuldige uitvoering zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn.

ONTDEK MEER

Klant-, branche- én productkennis. Dat hebben wij als geen ander

Over het team: DNA van het bedrijf

Een bedrijf floreert bij enthousiasme. Bij Image Building bruist het van enthousiaste en ervaren mensen! Daar staan wij om bekend. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 10! We hebben er zin in, iedere dag weer. Daarnaast zijn we trots op elkaar én op onze producten. Keer op keer dagen wij elkaar en onszelf uit om (nog) mooie(re) dingen te maken. Iedere medewerker zet zijn of haar talenten in waar dat nodig is. Samen vormen we een hecht team. Want we zijn trots op ons bedrijf!

Meet the team

Kom je ons team versterken?

Samen werken aan succes

Leuk dat je over ons hebt gelezen en dat je geïnteresseerd bent om bij ons te werken. Image Building is een bedrijf dat je niet snel met een ander bedrijf kunt vergelijken. We houden niet van ‘hokjesdenken’. Hier doen we niet aan strakke protocollen. Hierdoor zijn we juist in staat te kijken naar mogelijkheden en naar de talenten van onze medewerkers. Als jij binnen het bedrijf kan doen waar je goed in bent, brengt dat Image Building een stapje verder. Iedere dag motiveren we mekaar om het maximale uit elkaar te halen. Hard werken, jezelf ontwikkelen en dat met een mooi stel collega’s. Klinkt goed toch? Bekijk snel onze vacatures en wordt onderdeel van ons fijne team!

Bekijk de actuele vacatures