Over Image Building

Wij zijn de specialist in tijdelijke buitenreclame. Ontwikkelaar van een reeks producten die succesvol zijn vanaf dag één. Een pionier met het innovatieve mobiele billboard Trotter. Maar wist jij dat we ook de grondlegger zijn van het aluminium buizenframe zoals we die nu kennen? En dat we zeker niet hebben stilgezeten en ook dit buizenframe gemoderniseerd hebben naar een blindframe? Iets waar we trots op zijn! We zijn ervaren in verschillende branches en hebben de drive om continu te innoveren. We blijven groeien en grijpen kansen en nieuwe mogelijkheden met beide handen aan. En toch blijven we te allen tijden kritisch. Behoud van focus is namelijk essentieel in een succesvol bedrijf!

Lees ons hele verhaal

Image Building producten

over ons image building producten aluminium buizenframe
Ontdek Buizenframes
over ons image building producten blindframe
Ontdek Blindframes
over ons image building producten raamfolie
ONTDEK RAAMFOLIE
over ons image building producten trotter billbaord projectbord bouwbord verkiezingsbord
Ontdek TROTTER

“Image Building is een prettige partij om mee samen te werken. Je kan er van op aan dat ze hun creativiteit te allen tijde toepassen en ze schakelen enorm snel!”

Lieke Alberts – Marketing Communicatie Manager Merin

Daarom Image Building!

Altijd stellen wij het doel van de klant voorop. Passende adviezen, persoonlijk contact, creatieve uitingen en zorgvuldige uitvoering zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn.

ONTDEK MEER

Klant-, branche- én productkennis. Dat hebben wij als geen ander

Over het team: DNA van het bedrijf

Een bedrijf floreert bij enthousiasme. Bij Image Building bruist het van enthousiaste en ervaren mensen! Daar staan wij om bekend. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 10! We hebben er zin in, iedere dag weer. Daarnaast zijn we trots op elkaar én op onze producten. Keer op keer dagen wij elkaar en onszelf uit om (nog) mooie(re) dingen te maken. Iedere medewerker zet zijn of haar talenten in waar dat nodig is. Samen vormen we een hecht team. Want we zijn trots op ons bedrijf!

Meet the team

Recente projecten