Over Image Building

Image Building is de specialist in tijdelijke buitenreclame. Een pionier met het innovatieve mobiele billboard Trotter. Onze visie is dan ook dat wij geloven in een wereld die steeds meer tijdelijk en duurzaam wordt. Vanuit die gedachte blijven we onze producten en diensten continu innoveren en verduurzamen om zo ondernemers, overheden en non-profit organisaties steeds verder te helpen om hun doelen te behalen. Zo bouwen we aan een weg om niet alleen in Nederland maar in heel Europa één van de grootste en meest duurzame aanbieders van tijdelijke buitenreclame te worden.

Lees ons hele verhaal

Image Building producten

over ons image building producten aluminium buizenframe
Ontdek Buizenframes
over ons image building producten blindframe
Ontdek Blindframes
over ons image building producten raamfolie
ONTDEK RAAMFOLIE
over ons image building producten trotter billbaord projectbord bouwbord verkiezingsbord
Ontdek TROTTER

“Image Building is een prettige partij om mee samen te werken.
Je kan er van op aan dat ze hun creativiteit te allen tijde toepassen en ze schakelen enorm snel!”

Lieke Alberts, Merin

De missie van Image Building

“Wij helpen ondernemers, overheden en non-profit organisaties door heel Europa hun doelen te behalen door hun boodschap samen te voegen met een visueel beeld en dit te tonen aan de massa daar waar de doelgroep zich bevindt en dus de communicatiebehoefte bestaat. Door middel van pakkende, duurzame en tijdelijke buitenreclame creëren we altijd een wow-factor met impact. Daarbij behouden we oog voor detail en hanteren we een persoonlijke aanpak om écht tot de kern van het verhaal van onze opdrachtgevers te komen”.

ONTDEK ONZE SERVICE

Kernwaarden

Persoonlijk, doelgericht, vakkundig, ontzorgend, creatief, duurzaam, innoverend.

“Vanaf het moment dat ik bij Image Building terecht kwam voelde ik mij serieus genomen in mijn wensen en gesteund in mijn missie. Er werd meegedacht, er was een snelle en zeer prettige communicatie, er werden mij zaken uit handen genomen zoals de communicatie met de gemeente over vergunningen. Wendy van Leeuwen was zeer betrokken en voor elke hobbel in het proces kwam een oplossing. Het resultaat was fantastisch! Dankzij de Trotters op deze locatie hebben veel mensen de boodschap meegekregen dat stigma rond hiv onnodig is en hebben ze de juiste informatie over de huidige stand van zaken omtrent hiv tot zich kunnen nemen. Het feit dat Wendy de moeite nam naar de opening te komen vond ik bijzonder en bewees mij hoe betrokken zij was bij The Stigma Project.”

Over het team: DNA van het bedrijf

Een bedrijf floreert bij enthousiasme. Bij Image Building bruist het van enthousiaste en ervaren mensen! Daar staan wij om bekend. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 10! We hebben er zin in, iedere dag weer. Daarnaast zijn we trots op elkaar, onze producten én natuurlijk op onze opdrachtgevers. Keer op keer dagen wij elkaar en onszelf uit om (nog) mooie(re) dingen te maken. Iedere medewerker zet zijn of haar talenten in waar dat nodig is. Samen vormen we een hecht team. Want we zijn trots op ons bedrijf!

ONTMOET HET TEAM

Recente projecten