Over ons2019-01-11T16:48:07+00:00

Over ons

Wij zijn de specialist in tijdelijke buitenreclame. Ontwikkelaar van een reeks producten die succesvol zijn vanaf dag één. Een pionier met het innovatieve mobiele billboard Trotter. Ervaren in verschillende branches. Wij hebben de drive om continu te innoveren. We blijven groeien. We grijpen kansen en nieuwe mogelijkheden met beide handen aan, maar blijven te allen tijden kritisch. Behoud van focus is essentieel in een succesvol bedrijf.

Lees ons hele verhaal

De kracht van een sterk team.

Daarom Image Building!

Altijd stellen wij het doel van de klant voorop. Passende adviezen, persoonlijk contact, creatieve uitingen en zorgvuldige uitvoering zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn.

Lees meer

Klant-, branche- én productkennis. Dat hebben wij als geen ander

Ons team: ons DNA

Een bedrijf floreert bij enthousiasme. Bij Image Building bruist het van enthousiaste en ervaren mensen! Daar staan wij om bekend. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 10! We hebben er zin in, iedere dag weer. We zijn trots op elkaar en op onze producten. Keer op keer dagen wij elkaar en onszelf uit om (nog) mooie(re) dingen te maken. Iedere medewerker zet zijn of haar talenten in waar dat nodig is. Samen vormen we een hecht team. Wij zijn trots op ons bedrijf!

Meet the team

Kom jij bij ons werken?

Samen werken aan succes

Image Building is een bedrijf dat je niet snel met een ander bedrijf kunt vergelijken. We houden niet van ‘hokjesdenken’. We doen niet aan strakke protocollen. We kijken naar mogelijkheden en naar de talenten van onze medewerkers. Als jij binnen het bedrijf kan doen waar je goed in bent, brengt dat Image Building een stapje verder. We halen het maximale uit elkaar. Hard werken, jezelf ontwikkelen en dat met een mooi stel collega’s!

Bekijk de actuele vacatures

Persoonlijk contact is, juist in de online wereld waarin we leven, onmisbaar.