Daarom Image Building! 2018-01-17T15:40:34+00:00

Daarom Image Building

Dat we achter onze producten staan, innoveren en door ontwikkelen, dat spreekt voor zich. Maar waarom hebben we zo’n fijne vaste schare van opdrachtgevers in alle branches? Dat is een goede en duidelijke maar ook gezellige samenwerking! Je hebt altijd een vast contactpersoon die al jouw projecten vanaf de aanvraag tot en met de factuur begeleidt.

Voor elke locatie maken we een advies op maat. Afgestemd op jouw wensen, budget, boodschap en locatie. Met de diversiteit van onze producten kunnen we voor elke vraag een oplossing bieden. Natuurlijk zitten daar uitdagingen tussen maar zelfs voor monumentale panden, exposities op gemeentegrond of het inpakken van een gebouw stellen we een voorstel op.

Door onze jarenlange ervaring en met behulp van internet kunnen we veel situaties vanachter ons bureau inschatten. Maar als de situatie daar om vraagt komen we graag even langs om het project op locatie te bespreken.

Ben je nieuwsgierig naar ons? Bel ons, dan maken we een afspraak voor een kop koffie bij ons in Den Haag. Je bent van harte welkom.

Onze sterke punten

One stop shop

Ontzorgen staat hoog in het vaandel. Bij elke aanvraag geven we een totaalprijs voor plaatsing tot en met de verwijdering, geen verrassingen achteraf. We denken graag mee in het ontwerp en mogelijkheden en lopen een extra stap als dat nodig is. Denk hierbij aan het begeleiden van vergunningsaanvragen of plaatsing afstemmen met derde partijen.

Vormgeving op maat

Of er nu met een huisstijl gewerkt wordt of er moet een nieuw design ontwikkeld worden: onze creatieve DTP afdeling heeft er ruime ervaring mee. Een verhuurbord wordt met evenveel aandacht ontworpen als een mobiele expositie van Trotters. Voortdurend zijn zij op zoek naar nieuwe ideeën en sterke teksten.

Persoonlijke service

Image Building is een bedrijf dat je niet snel met een ander bedrijf kunt vergelijken. We houden niet van ‘hokjesdenken’. We doen niet aan strakke protocollen. We kijken naar mogelijkheden en naar de talenten van onze medewerkers. We halen het maximale uit elkaar. Wij zijn open, persoonlijk en enthousiast. Met deze eigenschappen staan we dagelijks paraat om onze opdrachtgevers een advies op maat te doen.

Snelle levering

Onze levertijd van circa 5 werkdagen bestaat net als ons bedrijf al ruim 25 jaar. Doordat we het hele productie- en plaatsingsproces in eigen huis hebben zijn we zeer flexibel. We printen, confectioneren en bouwen de frames in Den Haag en elke dag verspreiden onze collega’s zich met de bussen, hoogwerkers, kranen en een zeer efficiënte planning door het hele land.

Landelijk

Overal waar de klant zit, zitten wij ook. Met projecten van Den Haag tot aan Delfzijl en Maastricht laten wij ons niet beperken tot kilometers. Zo nu en dan hebben we zelfs opdrachten over de grens. Ongeacht de plek, wij gaan voor het beste resultaat op locatie!

Veiligheid

Veiligheid komt bij ons voor alles. Wij hebben alle processen in eigen hand en leiden ons personeel op een veilige manier op. Onze uitvoerende medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en weten exact hoe ze moeten handelen om alles veilig te laten verlopen. Van het drukken van onze producten, tot het monteren en demonteren ervan. Daarnaast zijn wij bekend met de veiligheidseisen in de branches die wij bedienen.