Vacatures2019-01-08T12:54:31+00:00

Ons team: het DNA van ons bedrijf

Een bedrijf floreert bij enthousiasme. Bij Image Building bruist het van enthousiaste en ervaren mensen! Daar staan wij om bekend. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 10! We hebben er zin in, iedere dag weer. We zijn trots op elkaar en op onze producten. Keer op keer dagen wij elkaar en onszelf uit om (nog) mooie(re) dingen te maken. Iedere medewerker zet zijn of haar talenten in waar dat nodig is. Samen vormen we een hecht team. Wij zijn trots op ons bedrijf!

Kom jij bij ons werken?

Nee, geen negen tot vijf baan! Bij Image Building houden we van hard werken. Hard werken, en tegelijkertijd veel lol maken met elkaar.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Actuele vacatures

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar collega’s.
(Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld)

vacature sales medewerker vastgoed/bouw - Image Building

ACCOUNTMANAGER VASTGOED/BOUW

Een relatiemanager pur sang, dat ben jij! Heb jij een commerciële en servicegerichte instelling? Weet jij kansen om te zetten in resultaten? Heb jij de ambitie om een stabiel klantenportfolio op te bouwen? Sluit dan aan bij ons commerciële team. Bekijk snel wat deze job inhoudt en of het bij je past!

MEER WETEN?
Online_Marketing_stage_branche

COMMUNICATIE-
ADVISEUR OVERHEID

Weet jij de juiste wegen te bewandelen binnen gemeente- en overheidsinstellingen? Ben jij commercieel? Ben jij een kei in het overbrengen van informatie en het meedenken met de wensen van (potentiële) klanten? Ben je ambitieus en gedreven? Sluit dan aan bij ons team!

MEER WETEN?
vacature print operator - signing - Image Building

PRINT OPERATOR

Vind jij het tof om met producten van A-merken bezig te zijn? Heb jij ruimtelijk inzicht? Zie jij het als uitdaging om een zo efficiënt mogelijke planning te maken? Word jij blij van een goed doordacht voorraadsysteem? Ben je gedreven en denk je graag mee? Bekijk snel deze toffe baan en misschien ben jij onze nieuwe print operator!

MEER WETEN?
Online_Marketing_stage_branche

ONLINE MARKETING & COMMUNICATIE STAGE

Volg jij de social media trends op de voet? Schrijf je graag teksten? Word je blij van het bedenken en projectmatig uitwerken van campagnes?
Image Building heeft per direct een toffe online marketing en communicatie stageplek beschikbaar!

MEER WETEN?

De kracht van een sterk team!

Image Building is een bedrijf dat je niet snel met een ander bedrijf kunt vergelijken. We houden niet van 'hokjesdenken'. We doen niet aan strakke protocollen. We kijken naar mogelijkheden en naar de talenten van onze medewerkers. Als jij binnen het bedrijf kan doen waar je goed in bent, brengt dat Image Building een stapje verder. We halen het maximale uit elkaar. Hard werken, jezelf ontwikkelen en dat met een mooi stel collega's!