Actuele vacatures

(Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld)

vacature medewerker buitendienst vrachtwagen trotter image building 1000x500

Vrachtwagenchauffeur

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze vrachtwagenchauffeur met TCVT Certificaat Autolaadkraan? Solliciteer dan snel op deze vacature Vrachtwagenchauffeur!

ONTDEK VACATURE
vacature medewerker buitendienst vrachtwagen trotter image building 1000x500

Monteur Buitenreclame

Houd je van techniek en van een uitdaging? Ben je een aanpakker, heb je twee rechterhanden én heb jij je vrachtwagenrijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ONTDEK VACATURE

Kom jij bij ons werken?

Nee, geen negen tot vijf baan! Bij Image Building houden we van hard werken. Hard werken, en tegelijkertijd veel lol maken met elkaar.

Ons team: het DNA van ons bedrijf

Een bedrijf floreert bij enthousiasme. Bij Image Building bruist het van enthousiaste en ervaren mensen! Daar staan wij om bekend. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 10! We hebben er zin in, iedere dag weer. We zijn trots op elkaar en op onze producten. Keer op keer dagen wij elkaar en onszelf uit om (nog) mooie(re) dingen te maken. Iedere medewerker zet zijn of haar talenten in waar dat nodig is. Samen vormen we een hecht team. Wij zijn trots op ons bedrijf!

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De kracht van een sterk team!

Image Building is een bedrijf dat je niet snel met een ander bedrijf kunt vergelijken. We houden niet van ‘hokjesdenken’. We doen niet aan strakke protocollen. We kijken naar mogelijkheden en naar de talenten van onze medewerkers. Als jij binnen het bedrijf kan doen waar je goed in bent, brengt dat Image Building een stapje verder. We halen het maximale uit elkaar. Hard werken, jezelf ontwikkelen en dat met een mooi stel collega’s!