ONTDEK JOUW NIEUWE JOB BIJ IMAGE BUILDING

Actuele vacatures

(Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld)

vacature allround marketeer

Allround
Marketeer

Ben jij een Allround Marketeer die hard op weg is om de beste te worden in je vak? En ben je op zoek naar een bedrijf waar je jouw ambities verder kunt ontwikkelen en je dagelijks wordt uitgedaagd? Lees dan snel verder!

ONTDEK VACATURE
vacature accountmanager binnendienst automotive retail petrol

Inside Sales
Medewerker

Werk jij graag samen met verschillende afdelingen en disciplines? En raak je nooit het overzicht kwijt? Weet je uit ervaring dat je de helikopterview goed kunt behouden? Houd je van klantcontact, ben jij goed georganiseerd en kan je multitasken als geen ander? Lees dan snel verder en solliciteer!

ONTDEK VACATURE
vacature monteur buitenreclame-trotter-image-building-1000x500

Monteur
Buitenreclame

Houd je van techniek en van een uitdaging? Ben je een aanpakker én heb je twee rechterhanden? En heb jij geen hoogtevrees en is zelfstandig werken echt jouw ding?  Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Ontdek de vacature via onderstaande knop.

ONTDEK VACATURE
vacature vrachtwagenchauffeur-trotter-image-building-1000x500

Vrachtwagen-
chauffeur

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze vrachtwagenchauffeur met TCVT Certificaat Autolaadkraan? En ben je in bezit van vrachtwagenrijbewijs CE? Solliciteer dan snel op deze vacature Vrachtwagenchauffeur!

ONTDEK VACATURE
Vacature printer operator_1000x500

Stage Creatieve Productie / Print operator

Ben jij technisch? Heb jij ruimtelijk inzicht? Haal jij energie uit het maken van mooie ontwerpen met de meest moderne printers en wil jij de leukste werkgever in de reclamebranche aan jouw CV toevoegen? Dat kan! Image Building heeft een leuke stageplaats beschikbaar!

ONTDEK VACATURE

Kom jij bij ons werken?

Nee, geen negen tot vijf baan! Bij Image Building houden we van hard werken. Hard werken, en tegelijkertijd veel lol maken met elkaar.

Ons team: het DNA van ons bedrijf

Een bedrijf floreert bij enthousiasme. Bij Image Building bruist het van enthousiaste en ervaren mensen! Daar staan wij om bekend. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 10! We hebben er zin in, iedere dag weer. We zijn trots op elkaar en op onze producten. Keer op keer dagen wij elkaar en onszelf uit om (nog) mooie(re) dingen te maken. Iedere medewerker zet zijn of haar talenten in waar dat nodig is. Samen vormen we een hecht team. Wij zijn trots op ons bedrijf!

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De kracht van een sterk team!

Image Building is een bedrijf dat je niet snel met een ander bedrijf kunt vergelijken. We houden niet van ‘hokjesdenken’. We doen niet aan strakke protocollen. We kijken naar mogelijkheden en naar de talenten van onze medewerkers. Als jij binnen het bedrijf kan doen waar je goed in bent, brengt dat Image Building een stapje verder. We halen het maximale uit elkaar. Hard werken, jezelf ontwikkelen en dat met een mooi stel collega’s!