Ons team: het DNA van ons bedrijf

Een bedrijf floreert bij enthousiasme. Bij Image Building bruist het van enthousiaste en ervaren mensen! Daar staan wij om bekend. Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt rond de 10! We hebben er zin in, iedere dag weer. We zijn trots op elkaar en op onze producten. Keer op keer dagen wij elkaar en onszelf uit om (nog) mooie(re) dingen te maken. Iedere medewerker zet zijn of haar talenten in waar dat nodig is. Samen vormen we een hecht team. Wij zijn trots op ons bedrijf!

Kom jij bij ons werken?

Nee, geen negen tot vijf baan! Bij Image Building houden we van hard werken. Hard werken, en tegelijkertijd veel lol maken met elkaar.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Actuele vacatures

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar collega’s.
(Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld)

vacature sales medewerker vastgoed/bouw - Image Building

ACCOUNTMANAGER VASTGOED/BOUW

Een relatiemanager pur sang, dat ben jij! Heb jij een commerciële en servicegerichte instelling? Weet jij kansen om te zetten in resultaten? Heb jij de ambitie om een stabiel klantenportfolio op te bouwen? Sluit dan aan bij ons commerciële team. Bekijk snel wat deze job inhoudt en of het bij je past!

MEER WETEN?
vacature Vacature Inside Sales Medewerker Trotter.eu - Image Building

INSIDE SALES TROTTER.EU

Dus jij bent op zoek naar een organisatie met grote internationale ambities? Je bent op zoek naar mogelijkheden om je eigen ambities te ontwikkelen in een open en innovatieve omgeving? En je wilt ook nog eens bouwen aan een volwaardige markt die zelfstandig kan groeien? Dan zijn wij ook op zoek zijn naar jou!

MEER WETEN?
vacature sales medewerker retail - Image Building

ACCOUNTMANAGER RETAIL

Een gedreven sales-professional, dat ben jij! De Retail branche is voor jou bekend terrein. Je opereert graag op ondernemersniveau als corporate.
Heb jij de ambitie om een stabiel klantenportfolio op te bouwen? Neem deze vacature accountmanager retail dan snel door!

MEER WETEN?
Online_Marketing_stage_branche

COMMUNICATIE-
ADVISEUR OVERHEID

Weet jij de juiste wegen te bewandelen binnen gemeente- en overheidsinstellingen? Ben jij commercieel? Ben jij een kei in het overbrengen van informatie en het meedenken met de wensen van (potentiële) klanten? Ben je ambitieus en gedreven? Sluit dan aan bij ons team!

MEER WETEN?

De kracht van een sterk team!

Image Building is een bedrijf dat je niet snel met een ander bedrijf kunt vergelijken. We houden niet van 'hokjesdenken'. We doen niet aan strakke protocollen. We kijken naar mogelijkheden en naar de talenten van onze medewerkers. Als jij binnen het bedrijf kan doen waar je goed in bent, brengt dat Image Building een stapje verder. We halen het maximale uit elkaar. Hard werken, jezelf ontwikkelen en dat met een mooi stel collega's!