Wij zijn op zoek naar accountmanagers!

Wij zoeken accountmanagers binnen verschillende branches: vastgoed/bouw & infra en retail. Zowel kandidaten met een ruime ervaring als junioren worden uitgenodigd om te solliciteren. Heb jij in iedergeval Een positieve en pro-actieve houding en een zeer vlotte babbel. Bruis je van de energie, beschik je over een flinke portie teamspirit en houd je van snel schakelen? Bekijk snel onze vacatures en bepaal welke functie het beste bij jou past. We kijken uit naar je reactie!

vacature - raamfolie - buitenreclame - image building

ACCOUNTMANAGER VASTGOED/BOUW

Een relatiemanager pur sang, dat ben jij! Heb jij een commerciële en servicegerichte instelling? Weet jij kansen om te zetten in resultaten? Heb jij de ambitie om een stabiel klantenportfolio op te bouwen? Sluit dan aan bij ons commerciële team. Bekijk snel wat deze job inhoudt en of het bij je past!

MEER WETEN?

Over Image Building

Image Building is dé landelijke specialist in tijdelijke buitenreclame en stelt voor iedere locatie, afgestemd op de wensen en de boodschap, een advies op maat op. Of het nu gaat om frames, raamfolie of Trotters, wij kunnen de opdrachtgever precies dat product leveren waar behoefte aan is. De producten van Image Building zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en of het nu gaat om automotive, retail, overheid, events, media, cultuur, horeca, bouw of vastgoed; wij hebben voor iedere branche de juiste toepassingen!

Kom jij ons team versterken?

Nee, geen negen tot vijf baan! Bij Image Building houden we van hard werken. Hard werken, en tegelijkertijd veel lol maken met elkaar.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM