Stage Creatieve productie / Print operator

Ben jij op zoek naar een gave stage? Ben je technisch en heb jij ruimtelijk inzicht?
Haal jij energie uit het maken van mooie ontwerpen met de meest moderne printers en wil jij de leukste werkgever in de reclamebranche aan jouw CV toevoegen?
Dat kan! Image Building heeft een leuke stageplaats beschikbaar!

DIRECT SOLLICITEREN

Stage Creatieve productie / Print Operator

Samen met onze zeer ervaren creative producers en print operators ga je aan de slag met printopdrachten van diverse A-merken met moderne printers van HP. Je draait onder andere mee in de creatieve productie van reclamedoeken voor diverse producten zoals bijvoorbeeld Trotter billboards. Je leert met digitale programma’s diverse soorten bestanden te optimaliseren voor een perfect afdrukresultaat. Ook het confectioneren van de geprinte opdrachten hoort bij je werkzaamheden.

Onze print operators zullen je alles leren over kleurprofielen en het werken met printers die vrijwel ieder formaat reclamedoek kunnen printen. GROOT dus! Let op: tijdens deze stage zal je af en toe ook je spierballen even flink moeten laten rollen. Het zijn niet voor niets grote doeken die we produceren 😉

Naast de reguliere werkzaamheden krijg je genoeg tijd en vrijheid om aan je schoolopdrachten te werken. Hierbij zullen wij je ook goed begeleiden zodat jij een stage krijgt die je nooit meer vergeet en die ook nog eens onwijs leerzaam voor je is. Heb je er al zin in? Solliciteer dan snel!

DIRECT SOLLICITEREN

Dit zijn jouw specificaties

Volg jij een mbo-studie in de richting van grafic design, visual design, creatieve productie of een hieraan gerelateerde opleiding? Super! Heb je ook nog eens (basis) kennis van de vormgeefprogramma’s (Photoshop, Indesign, Illustrator, e.a.) binnen het Adobe-pakket? Great! Creatief? Pro-actief? Teamspirit? Overal ‘JA!’ op kunnen antwoorden? Lees niet verder en solliciteer direct! Of, misschien wil je toch nog wat voordelen weten om je echt te overtuigen? Lees dan vooral wel verder.

Dit is Image Building

Image Building is de leukste leverancier van tijdelijke buitenreclame in Nederland. Met zo’n 40 man wordt dagelijks keihard gewerkt om de projecten op korte termijn te realiseren.

Snel, innoverend en gezellig, dat zijn wij! De producten van Image Building zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We werken in tal van branches waaronder automotive, retail, overheid, events, media, cultureel, horeca, bouw of vastgoed; wij hebben voor elke branche de juiste toepassingen! Onze standplaats is oud vliegveld Valkenburg, Katwijk aan zee.

Let op, wij zijn verhuisd! Onze nieuwe locatie is in Katwijk aan zee.

Waarom je stage bij ons wil lopen

We bieden je een stagevergoeding in ruil voor je hard work, uiteraard. Maar we zijn ook nog eens een gezond en dynamisch bedrijf met gezellige collega’s die een schat aan ervaring hebben. Van hen kun je veel leren dus! De werksfeer is informeel en fijn. Dat gecombineerd met een open cultuur levert je een stressvrije leeromgeving aan. Relaxed toch?! En elke vrijdag drink je gezellig een biertje (of wijntje/fris/water) mee tijdens de vrijmibo waar je jouw naam vereeuwigd tijdens een potje darten of tafelvoetbal. Klinkt goed hea?!

Ben je na het lezen van deze vacature voor stage Creatieve Productie / Print Operator onwijs enthousiast geworden? En wil je heel graag jouw stage volbrengen bij Image Building? Wacht dan niet langer en stuur on die bruisende motivatie en vergeet ook zeker je CV niet toe te voegen. Spring er uit en wie weet creëer jij straks wel de reclame-uitingen van grote A-merken!

Wist je trouwens dat Stagiair Lars een blog heeft geschreven over zijn stage bij Image Building? Je leest zijn ervaring hier!

Impressie

Vacature stage creatieve productie printer operator
Vacature stage creatieve productie printer operator
Vacature stage creatieve productie printer operator
vacature stage creatieve productie print operator trotter mcdonalds

Ja, dit is écht mijn stageplaats!

Ben je enthousiast geraakt en pas jij in het door ons geschetste profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze beschikbare stageplek. We zijn benieuwd naar je verhaal en vergeet vooral ook je CV niet toe te voegen!
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

JA, IK WIL SOLLICITEREN