Vacature Inside Sales Medewerker

automotive/retail/petrol

Werk jij graag samen met verschillende afdelingen en disciplines? En raak je nooit het overzicht kwijt? Weet je uit ervaring dat je de helikopterview goed kunt behouden?
Houd je van klantcontact, ben jij goed georganiseerd en kan je multitasken als geen ander? Lees dan snel verder en solliciteer!

DIRECT SOLLICITEREN

Vacature Inside Sales Medewerker

Image Building, een snelgroeiend bedrijf dat zich specialiseert in tijdelijke buitenreclame, zoekt naar versterking voor het salesteam. Een middelgroot bedrijf dat nu met bijna 50 man al sterk gegroeid is. Een One-stop-shop waar verkoop, productie en plaatsing allemaal in eigen beheer uitgevoerd worden. De sfeer op de werkvloer kan getypeerd worden als flexibel en informeel waarin het gevoel voor humor ook niet vergeten mag worden. Een gezond bedrijf dat in de groei van haar leven zit en waar de helft van het team al meer dan 10 jaar in dienst is. Een ervaren team maar zeker niet ouderwets! Verder staan circulaire bedrijfsvoering en innovatie binnen de organisatie centraal en zijn ze klaar om flink te gaan groeien, ook op internationaal gebied.

Over de functie

Binnen de functie begeef jij je op de Nederlandse markt voor automotive , retail en petrol. Dit zijn groeiende markten voor Image Building en er liggen nog veel kansen en veel werk. De accountmanagers buitendienst halen de klant binnen en jij overziet vanaf dat punt het gehele proces van A tot Z; van planning en logistiek tot finance en operations. Jij bent in de lead binnen het contact met de klant, de uitvoer intern en de updates naar de accountmanager buitendienst terug. Dit doe je met name schriftelijk, telefonisch en digitaal.

Not for the faint hearted

Je bent de duizendpoot die werken onder hoge druk leuk vindt en daarin makkelijk je rust en overzicht bewaard. Door snel schakelen en prioriteiten te stellen kun je ook de dagelijkse onverwachte wendingen oplossen. Verder werk jij samen met de accountmanagers buitendienst en adviseer jij ze over de lopende projecten en hoe deze te verbeteren. Tevens ben je medeverantwoordelijk binnen het aftersalestraject met de klant. Waar liggen extra kansen? Hoe pak je complexiteiten aan?

Ben jij de ideale kandidaat? Dan ben je stressbestendig, dat is heel belangrijk in deze drukke functie. Ook beheers je de Nederlandse taal perfect. Verder heb je een hands-on mentaliteit en ben je communicatief sterk zodat jij je kan ontwikkelen tot een belangrijke speler binnen het team. Jouw uitdaging in deze functie ligt hem in het snel en secuur verwerken van informatie in ons systeem en  schakelen met andere afdelingen (administratie, DTP, planning, print/confectie, werkplaats en buitendienst). Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat het gehele traject – klein of groot – met de klant soepel en succesvol verloopt.

En verder:

 • Afgeronde MBO-studie
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Full-time dienstverband (40 uur)
 • Perfect Nederlands, Engels is een must
 • Affiniteit met minimaal 1 van de branches automotive, retail & petrol
 • Je kunt snel schakelen, bent stressbestendig en goed in prioriteiten stellen
 • Je kijkt verder en ziet kansen, je mag hierin proactief handelen
 • Goed zelfstandig kunnen en willen (thuis)werken (ook ivm corona)

Waarom jij bij ons wil werken

We geven je geld in ruil voor je hard work, natuurlijk. Maar daarnaast zijn we een gezond bedrijf dat in de groei van haar leven zit. Hierdoor is er een zee aan ruimte voor initiatieven en jouw ideeën.

En verder:

 • Je kunt direct starten maar uiterlijk per 1 januari 2021
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 25 vakantiedagen
 • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien
 • Een veelzijdige rol in een dynamische, groeiende en flexibele omgeving.

Impressie

vacature Inside Sales Medewerker automotive retail petrol image building
vacature Inside Sales Medewerker automotive retail petrol image building 1000x750
vacature Inside Sales Medewerker automotive retail petrol image building
vacature Inside Sales Medewerker automotive retail petrol image building
DIRECT SOLLICITEREN

O Yes, dit is écht mijn job!

We zijn benieuwd naar je verhaal en vergeet vooral ook je CV niet toe te voegen!
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

JA, IK WIL SOLLICITEREN