[INGEVULD] Vacature Accountmanager retail

Een gedreven sales-professional, dat ben jij! De Retail branche is voor jou bekend terrein. Je opereert graag op ondernemersniveau als corporate.
Heb jij de ambitie om een stabiel klantenportfolio op te bouwen? Neem deze vacature accountmanager retail dan snel door!

DEZE VACATURE IS REEDS INGEVULD!

Accountmanager retail

Deze vacature accountmanager retail betreft de volgende werkzaamheden:

 • Het verwerven van opdrachten voor signing in de branche Retail
 • Opbouwen van nieuwe klantcontacten
 • Acquisitie zowel telefonisch als direct met de klant
 • Zelfstandig uitbrengen van commerciële voorstellen
 • Onderhouden van de bestaande klantencontacten
 • Strategisch salesplan opstellen met een financiële onderbouwing

Je dag in een notendop

Terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie check je de mail. Diverse offerte-aanvragen behandel je met plezier. Nadat je de offertes op maat hebt opgesteld en verstuurd overleg je met collega’s of jullie deze maand nog op koers liggen. Hierin heb jij inzicht als geen ander!

Na een gezellige lunch samen met je collega’s stap je in de auto richting een (potentiële) klant. Als accountmanager retail weet jij precies waar de behoefte ligt en speelt hier met je vlotte babbel slim op in. Gelukt! Je mag een aantal offertes uitbrengen. Je gaat er even goed voor zitten en verzendt deze nog voordat jij je pc uitzet. Een productieve dag, top!

Lees deze blog over retailmarketing eens en ontdek het leven van accountmanager retail bij Image Building.

Dit zijn jouw skills

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in commerciële richting;
 • Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring binnen de branche
 • Bij voorkeur heb je een bestaand netwerk in de mogelijke afzetmarkt;
 • Je beschikt over een flinke dosis cijfermatig inzicht;
 • Jij hebt het vermogen om de behoefte van de klant te vertalen naar een commercieel concept;
 • Een positieve en pro-actieve houding en een zeer vlotte babbel;
 • Je bruist van de energie en beschikt over een flinke portie teamspirit;
 • Je bent flexibel, houdt van snel schakelen en bent stressbestendig.

Image Building, wat doen wij nou eigenlijk?

Als dé specialist in tijdelijke buitenreclame weten wij precies waar onze klanten behoefte aan hebben om aandacht te creëren. Of het nu gaat om Frames, Stickers of Trotters, wij kunnen de klant precies dat product leveren waar behoefte aan is. Image Building is al bijna 25 jaar producent en leverancier van communicatie middelen voor verschillende branches, zoals: Retail, Automotive, Vastgoed en Bouw maar ook branches als Overheid, Evenementen, Media, Cultureel. Image Building levert vanuit Den Haag diverse reclame-objecten door heel Nederland. Deze vacature accountmanager retail is geschikt voor veelzijdige en gedreven kandidaten.

Wat mag je van ons verwachten?

We geven je geld in ruil voor je hard work, natuurlijk. Maar daarnaast zijn we een gezond bedrijf dat in de groei van haar leven zit. Hierdoor is er een zee aan ruimte voor initiatieven en jouw ideeën. Het werk is uitdagend zodat je er helemaal in op kunt gaan. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een fijne groep collega’s in een top werksfeer. Wanneer er hard gewerkt moet worden, wordt er hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een lolletje of om je date van gisteravond te bespreken. Daarnaast hebben we iedere vrijdagmiddag een gezellige vrijmibo en worden er regelmatige toffe bedrijfsuitjes georganiseerd. Vergeten we nog bijna te zeggen dat we prima arbeidsvoorwaarden hanteren; ook fijn toch?!

Ben jij na het lezen van deze vacature onwijs enthousiast geworden over Image Building en wil jij heel graag ons team van accountmanagers komen versterken? Wacht dan niet langer en stuur ons die bruisende sollicitatie! Zorg dat je motivatie er uitspringt en wie weet staat jouw naam straks wel op die gereserveerde bureaustoel.

Impressie

vacature_accountmanager_retail_imagebuilding
vacature_accountmanager_retail_imagebuilding
Buitenreclame - La Place - Trotter - Image Building
vacature_accountmanager_retail_imagebuilding

Ja, ik wil deze job!

Ben je enthousiast geraakt en ben jij de persoon die we zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. We zijn benieuwd naar je verhaal en vergeet vooral ook je CV niet toe te voegen!
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

SOLLICITEER DIRECT

DEZE JOB IS REEDS INGEVULD, SOLLICITEREN NIET MEER MOGELIJK