Vacature Monteur Buitenreclame

Houd je van techniek en van een uitdaging? Ben je een aanpakker én heb je twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DIRECT SOLLICITEREN

Vacature Monteur Buitenreclame

Maar, wie zijn wij dan? Wij zijn Image Building, dé specialist in tijdelijke buitenreclame. We bieden onze opdrachtgevers een one-stop-shop met als doel om hun boodschap zo optimaal zichtbaar te maken voor hun doelgroep. Ontzorgen is onze basis! Of het nu gaat om frames, raamfolie of Trotters, wij kunnen de opdrachtgever precies dát product leveren waar behoefte aan is. De producten van Image Building zijn dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En wij zoeken een handige en enthousiaste Monteur Buitenreclame!

Hoe ziet je nieuwe job eruit?

Als Monteur Buitenreclame begint je dag op oud vliegveld Valkenburg te Katwijk met een kop koffie en een praatje met collega’s. Voordat je lekker aan de slag gaat vul je je thermoskan en een fles water, zodat je onderweg genoeg te drinken hebt. Vervolgens start je met het inladen van de bus of vrachtwagen. Je neemt de planning nog even door en gaat de weg op. Lekker ‘on the road’ naar het eerste adres in bijvoorbeeld Eindhoven!

Eenmaal aangekomen plaats je een reclamebord, raamsticker of Trotter. Maar ook doekwissels zijn aan de orde van de dag. Zodra de opdracht is uitgevoerd bekijk je het eindresultaat nog eens kritisch. Je bent tevreden en pakt je smartphone erbij om een mooie foto te maken. Op naar de volgende locatie! Zodra jouw planning is uitgevoerd rij je weer terug naar Katwijk. Je laadt de bus of vrachtwagen weer uit en stuurt jouw foto’s door naar de planning. Voordat je richting huis gaat evalueer je de dag nog even op kantoor.

Let op, wij zijn verhuisd! Onze nieuwe locatie is in Katwijk aan zee.

Wie zoeken we?

Als Monteur Buitenreclame is het belangrijk om allereerst een technisch inzicht te hebben. Bovendien hebben ladders, steigers en hoogwerkers geen geheimen voor jou en kun je accuraat en nauwkeurig werken.

Heb jij geen hoogtevrees en is zelfstandig werken echt jouw ding? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

Ook belangrijk vinden we:

  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Beschikking over een geldig VCA certificaat is zeker in je voordeel
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent flexibel, houdt van snel schakelen en bent stressbestendig
  • Dit is een fulltime job, je bent als Monteur Buitendienst dus 40 uur beschikbaar

Waarom jij bij ons wil werken

We geven je geld in ruil voor je hard work, natuurlijk. Maar daarnaast zijn we een gezond bedrijf dat in de groei van haar leven zit. Hierdoor is er een zee aan ruimte voor initiatieven en jouw ideeën. Het werk is uitdagend zodat je er helemaal in op kunt gaan. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een fijne groep collega’s in een top werksfeer. Wanneer er hard gewerkt moet worden, wordt er hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een lolletje of om je date van gisteravond te bespreken. Daarnaast hebben we iedere vrijdagmiddag een gezellige vrijmibo en worden er regelmatige toffe bedrijfsuitjes georganiseerd. Vergeten we nog bijna te zeggen dat we prima arbeidsvoorwaarden hanteren; ook fijn toch?!

Ben jij na het lezen van deze vacature onwijs enthousiast geworden over Image Building en wil jij heel graag ons team komen versterken als Monteur Buitenreclame? Wacht dan niet langer en stuur ons die bruisende sollicitatie! Zorg dat je motivatie er uitspringt en wie weet staat jouw naam straks wel op die gereserveerde gereedschapskist.

Impressie

vacature monteur buitenreclame vrachtwagen trotter image building
vacature monteur buitenreclame hoogwerker monteren blindframe image building 1000x750
vacature monteur buitenreclame vrachtwagen trotter image building
vacature monteur buitenreclame Streets of the world dubai trotters image building 1000x750

O Yes, dit is écht mijn job!

We zijn benieuwd naar je verhaal en vergeet vooral ook je CV niet toe te voegen!
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

JA, IK WIL SOLLICITEREN