Vacature Productie- en Magazijnmedewerkers (INGEVULD)

Image Building groeit! En daarmee groeit ook ons assortiment aan producten. Producten zoals de Trotter die we volledig zelf bouwen.
Hierdoor zijn we op zoek naar extra handen voor de productie van onze nieuwste ‘vloot’ aan Trotter billboards. Iets voor jou? Lees snel verder en solliciteer!

Vacature Productie- en Magazijnmedewerkers (REEDS INGEVULD)

We hebben maar liefst drie plekken beschikbaar op deze functie. Maar wat houdt de functie eigenlijk in? Zoals we al beschreven gaan we onze Trotter-‘vloot’ uitbreiden. Omdat wij onze billboards volledig zelf produceren zijn we op zoek naar productiemedewerkers met twee rechterhanden.

Hier ga je als productie- en magazijnmedewerker in eerste instantie dan ook mee aan de slag. Dus heb je oog voor detail, ben je handig en houd je van aanpakken en de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

De planning is dat de nieuwe ‘vloot’ eind januari af is. Daarna starten we met het plaatsen van de Trotters voor de verkiezingstijd. Hierbij zal je dan ook de gebouwde Trotters gereedmaken om uit te rijden en zal je ook zelf meerijden met de vrachtwagens die de Trotters gaan plaatsen.

We bieden je een tijdelijk contract voor 40 uur per week tot en met maart 2021. Bij wederzijds enthousiasme bieden we je de mogelijkheid tot verlenging van het dienstverband en eventuele doorstroming naar de buitendienst.

Wij zoeken:

Iemand met technisch inzicht die nauwkeuring en accuraat is in zijn of haar werk. Je kan goed zelfstandig werken en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent flexibel en steekt graag de handen uit de mouwen.

Deze functie is voor 40 uur in de week. Het is dus een pré als je ook daadwerkelijk 40 uur beschikbaar bent. Voor de communicatie onderling is het handig als je de Nederlandse taal beheerst. Daarnaast kent gereedschap geen geheimen voor jou en ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Katwijk, Leiden, Den Haag.

Waarom jij bij ons wil werken

We geven je geld in ruil voor je hard work, natuurlijk. Maar daarnaast zijn we een gezond bedrijf dat in de groei van haar leven zit. Hierdoor is er een zee aan ruimte voor initiatieven en jouw ideeën. Het werk is uitdagend zodat je er helemaal in op kunt gaan. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een fijne groep collega’s in een top werksfeer. Wanneer er hard gewerkt moet worden, wordt er hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een lolletje of om je date van gisteravond te bespreken. Daarnaast hebben we iedere vrijdagmiddag een gezellige vrijmibo en worden er regelmatige toffe bedrijfsuitjes georganiseerd. Vergeten we nog bijna te zeggen dat we prima arbeidsvoorwaarden hanteren; ook fijn toch?!

Ben jij na het lezen van deze vacature onwijs enthousiast geworden over Image Building en wil jij heel graag ons team komen versterken als productie- en magazijnmedewerker? Wacht dan niet langer en stuur ons die bruisende sollicitatie! Zorg dat je motivatie er uitspringt en wie weet staat jouw naam straks wel op die gereserveerde gereedschapskist.

Impressie

vacature medewerker buitendienst vrachtwagen trotter image building
vacature medewerker buitendienst vrachtwagen trotter image building
vacature medewerker buitendienst hoogwerker monteren blindframe image building 1000x750

O Yes, dit is écht mijn job!

We zijn benieuwd naar je verhaal en vergeet vooral ook je CV niet toe te voegen!
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

DEZE VACATURES ZIJN REEDS INGEVULD