Gedreven Sales Support Talent

Dus jij bent op zoek naar een organisatie met grote ambities? Maar je voelt je niet thuis in een massabedrijf?
Je bent op zoek naar mogelijkheden om je eigen ambities te ontwikkelen in een open en innovatieve omgeving?
Komt dat even goed uit. Want dan zou het best kunnen dat wij ook op zoek zijn naar jou!

Vacature Sales Support

Maar, wie zijn wij dan? Wij zijn Image Building, dé specialist in tijdelijke buitenreclame. We bieden onze opdrachtgevers een one-stop-shop met als doel om hun boodschap zo optimaal zichtbaar te maken voor hun doelgroep. Ontzorgen is onze basis! Of het nu gaat om frames, raamfolie of Trotters, wij kunnen de opdrachtgever precies dát product leveren waar behoefte aan is. De producten van Image Building zijn dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En wij zoeken een talentvolle Sales Support!

Hoe ziet je nieuwe job eruit?

Na een keuze uit het ruime assortiment aan koffie en thee begin jij je dag als sales support goed: je checkt je mail. De accountmanagers buitendienst hebben een aantal gesprekken gevoerd en aan jou de taak om deze te verwerken tot een passende offerte. Yes! Akkoord van een leuke klant. Je zet het project direct in werking en zorgt dat alle betrokkenen goed geïnstrueerd worden. Van DTP tot en met planning. Na het beantwoorden van een aantal telefonische (aan)vragen is het alweer tijd voor pauze. Gezellig lunchen samen met je collega’s, of een rondje wandelen.

In de middag overleg je met de accountmanagers buitendienst over de projecten in de pipeline. Waar zit nog verbetering? Waar liggen kansen? Kortom als sales support denk je actief én creatief mee! Aan het einde van de dag stuur je nog een aantal facturen naar opdrachtgevers. Voldaan na een productieve werkdag zet jij je pc uit. #Topdag!

Wie zoeken we?

Een écht talent! Iemand die van aanpakken weet en beschikt over een gezonde handelsgeest. Het team zoekt een nieuwe collega met minimaal hbo werk- en denkniveau. Een berg aan ervaring is niet nodig, maar een vlotte babbel kan geen kwaad en wanneer het écht interessant wordt voor ons is als jij de behoefte vanuit de markt kan omzetten tot een commercieel voorstel. Hier bruisen we allemaal van de energie, je past er dus goed tussen als jij dat ook doet! Ben je ook nog eens representatief, communicatief vaardig en je houdt van snel schakelen? Dan zijn we zeker weten op zoek naar jou!

Waarom jij bij ons wil werken

We geven je geld in ruil voor je hard work, natuurlijk. Maar daarnaast zijn we een gezond bedrijf dat in de groei van haar leven zit. Hierdoor is er een zee aan ruimte voor initiatieven en jouw ideeën. Het werk is uitdagend zodat je er helemaal in op kunt gaan. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een fijne groep collega’s in een top werksfeer. Wanneer er hard gewerkt moet worden, wordt er hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een lolletje of om je date van gisteravond te bespreken. Daarnaast hebben we iedere vrijdagmiddag een gezellige vrijmibo en worden er regelmatige toffe bedrijfsuitjes georganiseerd. Vergeten we nog bijna te zeggen dat we prima arbeidsvoorwaarden hanteren; ook fijn toch?!

Ben jij na het lezen van deze vacature onwijs enthousiast geworden over Image Building en wil jij heel graag ons team van accountmanagers komen versterken als sales support? Wacht dan niet langer en stuur ons die bruisende sollicitatie! Zorg dat je motivatie er uitspringt en wie weet staat jouw naam straks wel op die gereserveerde bureaustoel.

Impressie

vacature sales support spandoek frame woonstore capelle a/d IJssel Image Building
vacature sales support impressie
vacature sales support Streets of the world dubai trotters image building 1000x750
vacature sales support

O Yes, dit is écht mijn job!

We zijn benieuwd naar je verhaal en vergeet vooral ook je CV niet toe te voegen!
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

SOLLICITEER DIRECT