Project omschrijving

Wachten is vervelend…

Verkeersonderzoekcampagne 076 Verkeersonderzoek

Verkeersonderzoek

Case
Wachten is vervelend…

Opdrachtgever
IJsberg Consultants

Omvang:
5 Medium Trotters op verschillende locaties langs de Noordelijke rondweg te Breda

Omschrijving project:
De afgelopen periode heeft 076 Verkeersonderzoek onderzoek gedaan naar de doorstroom op de Noordelijke rondweg in Breda. Uit dit onderzoek blijkt dat veel automobilisten rijden via kruispunt Backer en Ruebweg/Crogtdijk, waardoor daar dagelijks, tijdens de spits, veel oponthoud ontstaat. Op dit moment onderzoeken zij waarom men op de Noordelijke Rondweg rijdt, hoe vaak men dat doet en welke richting men op rijdt. 076 Verkeersonderzoek creëert zo inzicht in de reisbewegingen en kan gericht naar een oplossing zoeken. Tevens geven zij diverse alternatieve routes en onderzoeken zij of meerdere van deze alternatieven passend zijn op de situatie van de weggebruikers. Door de inzet van Trotters langs de Noordelijke rondweg bereiken zij de gewenste doelgroep zeer nauwkeurig  en sporen zo de doelgroep aan om deel te nemen aan het onderzoek.

Trotters

Doordat de Trotter mobiel is, kan hij precies daar worden ingezet waar de doelgroep zich bevindt. Hierdoor worden boodschappen zeer gericht gecommuniceerd.  Daarnaast is hij ook nog eens op vrijwel iedere ondergrond snel en eenvoudig te plaatsen.  en bestaat uit een fraai afgewerkte betonnen voet, een in hoogte verstelbare zuil en een duurzaam ontwikkelde kap met dubbelzijdige beelddrager. Een Trotter is naast zeer effectief dus ook nog eens mooi.

De campagnedoeken zijn aan twee zijdes zichtbaar. De verstelbare en verzwaarde voet zorgt voor een veilige en stabiele plaatsing. In overleg wordt de precieze plaatsaanwijzing bepaald.

De standaard afmeting van de Trotter is bij deze campagne 335×230 cm. Indien gewenst zijn er ook meerdere varianten leverbaar.

Voordelen

  • Grote zichtbaarheid door de grootte en tijdelijkheid van het object
  • Razendsnelle plaatsing én verwijdering mogelijk
  • Vrijwel op iedere ondergrond te plaatsen
  • Boodschap komt zeer gericht bij de doelgroep
  • Heeft het uiterlijk van kwalitatief straatmeubilair
  • Dubbelzijdig bedrukken van de campagnedoeken mogelijk
  • Beschikt over interne verlichting waardoor er 24 uur zichtbaarheid geboden is
076 Verkeersonderzoek - Verkeersonderzoek - Image Building
076 Verkeersonderzoek - Verkeersonderzoek - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN