Project omschrijving

Aankleding World Forum

Aankleding World Forum tijdens evenementen.

World Forum

Case
Aankleding World Forum The Hague tijdens evenementen

Omvang:
Een combinatie van Frames, Trotters en stickers rondom het World Forum The Hague

Ontwerp visuele stijl:
Image Building

Omschrijving project:
Tijdens evenementen in het World Forum The Hague wordt het pand volledig in stijl aangekleed, door middel van frames en stickers. Het World Forum biedt de klant de mogelijkheid om nog meer aandacht voor het evenement te generen middels op maat gemaakte reclamedoeken in de frames en Trotters en door het pand volledig in eigen stijl te bestickeren.

Aankleding events

Nederland is een evenementen-land. Ieder jaar komen er weer evenementen en festivals bij. Beleving is een zeer belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat voorop.

Image Building verzorgt regelmatig de bewegwijzering van grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) wifi hotspots beschikbaar zijn, we veranderen een loods in een ware vliegtuig hangar en we streamen video’s op een LEDscreen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote evenementen ondersteund met de aankleding en invulling van locaties. Hiervoor zoeken we steeds weer naar nieuwe oplossingen. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een zeer creatief team en  een divers assortiment aan eigen producten.

EIGEN EVENT? VRAAG MEER INFO
Aankleding van World Forum

Intersport evenement World Forum

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN