Project omschrijving

Aankondiging nieuwe buslijn in Amsterdam

Gemeente Amsterdam kondigt nieuwe buslijn aan middels Trotters.

De nieuwe bus 69

Opdrachtgever:
Gemeente Amsterdam

Case
Aankondiging nieuwe busverbinding in Amsterdam

Omschrijving project:
Ter aankondiging van de nieuwe busverbinding Westtangent, welke rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk, Osdorp en Schiphol, gaf de Gemeente Amsterdam de opdracht om mobiele reclameborden te plaatsen. De uitingen hebben een informatief karakter en communiceren de duur van de werkzaamheden aan het traject. De aankondiging van de nieuwe buslijn is tevens bedoeld voor potentiële gebruikers van deze verbinding. De nieuwe lijn verbindt acht centrale plekken in Nieuw-West met elkaar en is onderdeel van Randstad-net en rijdt volgens hoogwaardige openbaarvervoersnormen. In de spits zullen er maar liefst acht bussen per uur rijden. Deze bussen rijden volgens betrouwbare vertrektijden. Dit wordt gerealiseerd doordat de vervoersmiddelen beter kunnen doorrijden dan de regulieren lijnen. Om ervoor te zorgen dat de lijn minder vertraging oploopt, wordt er op delen van de route een vrije busstrook aangelegd.

Creëer draagvlak in de omgeving

Informatievoorziening met betrekking tot (weg)werkzaamheden is essentieel. Door weggebruikers, bewoners, winkeliers en hulpdiensten op tijd te informeren ontstaat een goede relatie met de belanghebbenden en ervaart men minder overlast.

Een vaak gehoord probleem is dat tekort wordt geschoten in voorlichting en communicatie. Geen of onvoldoende informatie, te laat of niet vaak genoeg, zijn veel gehoorde bezwaren. Daarnaast is het vaak niet duidelijk met wie er contact opgenomen kan worden als er vragen of problemen zijn. Door online en offline communicatie te combineren kunnen alle vragen eenvoudig worden beantwoord. Mobiele reclameborden zijn dé oplossing voor offline communicatie en zijn zichtbaar in steeds meer gemeenten.

Trotter

Het eerste hoogwaardige mobiele reclamebord. Dat is de Trotter! De fraai afgewerkte betonnen voet, de in hoogte verstelbare zuil en de duurzaam ontwikkelde kap met beelddrager, maken dit product tot een ware eye-catcher. Dé ideale oplossing voor informatievoorziening en buitenreclame op hoog niveau. De Trotter is op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en wordt niet in de grond verankerd. Voordeel hiervan is dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met leidingen en kabels.

Communicatie in de openbare ruimte Gemeente Amsterdam
Communicatie in de openbare ruimte Gemeente Amsterdam

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!