Project omschrijving

Wij gaan aan het werk

Gemeente Rijswijk kondigt wegwerkzaamheden aan met de Trotter.

Wegwerkzaamheden

Case
Aankondiging wegwerkzaamheden Gemeente Rijswijk

Omschrijving project:
De Gemeente Rijswijk informeert haar bewoners over de naderende wegwerkzaamheden aan de Generaal Spoorlaan. Door aan beide kanten van de drukke doorgaande weg een Trotter met informatie te plaatsen, ontgaat niemand deze aankondiging en worden onaangename verrassingen voorkomen.

Creëer draagvlak in de omgeving

Kennisgeving over wegwerkzaamheden is noodzakelijk. Door bewoners, gebruikers van de openbare ruimte, winkeliers en hulpdiensten tijdig te informeren ontstaat een goede relatie met de stakeholders en wordt minder overlast ervaren.

Betrokkenen vinden vaak dat de communicatie en voorlichting tekort schiet. Geen of onvolledige informatie, te laat of niet frequent genoeg, zijn veel gehoorde klachten. Het is ook niet altijd duidelijk met wie er contact opgenomen kan worden als er vragen of problemen zijn. Gemeenten en andere overheidsinstanties zien in dit soort situaties steeds vaker de toegevoegde waarde van een Trotter.

Trotter

De eerste hoogwaardige mobiele buitenreclamedrager. Dat is de Trotter! De fraai afgewerkte betonnen voet, de in hoogte verstelbare zuil en de duurzaam ontwikkelde kap met beelddrager, maken dit product tot een ware eye-catcher. Dé ideale oplossing voor informatievoorziening en buitenreclame op hoog niveau. De Trotter is op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en wordt niet in de grond verankerd. Voordeel hiervan is dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met leidingen en kabels.

Aankondiging wegwerkzaamheden Spoorlaan
Aankondiging wegwerkzaamheden Spoorlaan

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!