Project omschrijving

Actiemarketing campagne La Place

Actiemarketing voor verschillende filialen in Nederland

Landelijke actiemarketing campagne La Place

Case
La Place communiceert actiemarketing middels buitenreclame

Opdrachtgever:
La Place

Omvang:
Tientallen producten waaronder Trotters

Omschrijving project:
La Place staat al jarenlang bekend om hun vele acties en aanbiedingen. Van combinatiedeals tot kortingen op nieuwe producten, La Place zet al een geruime periode actiemarketing in om hun doelgroep te bereiken. Om hun acties bekend te maken onder een breed publiek maakt La Place gebruik van tijdelijke buitenreclame. Op verschillende locaties door heel Nederland zetten zij Image Building producten in om hun actiemarketing te communiceren met de buitenwereld.

Met behulp van buitenreclame en actie marketing campagnes kan je jouw klanten direct doorverwijzen naar je vestiging. Wanneer de actie aantrekkelijk genoeg is zullen (potentiële) afnemers de weg naar jouw filiaal snel vinden!

Doe jij aan actie marketing en wil je dit optimaal communiceren met jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op, we helpen je dolgraag om je acties aan de man te brengen.

Buitenreclame

Een kleine vraag: hoeveel potentiële klanten passeren dagelijks jouw retaillocatie? Waarschijnlijk zijn dit er zeer veel. Maar je moet deze mensen wel op de juiste manier weten te bereiken. Met het op de juiste manier inzetten van tijdelijke buitenreclame valt jouw uiting op in het straatbeeld en kun je iedereen op de hoogte houden van jouw actiemarketing campagnes.

Ontdek meer over tijdelijke buitenreclame via onderstaande knop!

ONTDEK BUITENRECLAME

actiemarketing campagne la place blindframe_1000x750
Actiemarketing_campagne_laplace_1000x750
actiemarketing campagne la place blindframe staand 1000x750

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN